Najprv vas vsetkych chcem poprosit aby ste mi nenadavali.Mozno som trapna ze sem pisem a pritom mam 20 rokov lenze ine vychodisko nemam.Neraz som sa sklamala.musela som niekde robit chyby ked bud ma chalani brali ako dievca na jedno uzitie si alebo si ma
Vieš v živote to tak chodí, že keby si ho niečim zaujala, tak ver tomu, že už by si ťa dávno všimol. To, že si ťa nevšimol,znamená, že pre neho nie si zaujímavá a môžeš sa rovno pred ním aj postaviť na hlavu - málo platné, proste nie si jeho typ
bud sama sebou, na nic sa netvar,proste mu napis,ci nepojdete spolu dakedy vonku,na obed,kafe..a uvidis,porozpravate sa a samo to prijde,ci tam bude zaujem ja z jeho strany
ajojte pocujte chodila som z jednym chalnom no neviem co sa stalo lubil ma a vsetko no pocase sa na mna ani nekukol neviem co sa stalo no ako naa diskotekach sa to vivij inak ale ked je s kamaratmi tak len zaahlida v com je to poradte mi!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a este jedna vec. zarucene rady neexistuju..bohuzial
-------> ...mne sa to táááák nechce čítať
vies vecsinou to je tak ze niekto sniekym su dobry kamarati,kolegovia a az neskor si ju zacne vsimat ako zenu