co vas najviac vzrusuje ? aku polohu mate najradsej? citala som nejaky vyskum kde bolo uvedene ze az 60% muzov i zien uprednostnuje klasicku misionarsku polohu je to pravda?
ja zo všetkého najviac milujem, keď sa tu každý deň omieľa to isté. vy fakt neviete kliknúť na položku fórum - sex - a pozreť sa, či NAAAAHODOU tá vysoko ORIGINÁLNA téma, ktorú sa chystáte založiť, už náhodou neexistuje???
lenze..vela ludi sa tu prihlasilo len teraz a NECHCE sa im citat tie stare diskusie ktore su z boh vie kedy..a je to tu preto,aby sme sa tu vraj "porozpravali"a nie za kazdu temu ktora tu je nadavat..ked sa vam to nepaci tak sem neprispievajte.myslim,ze autorka temy radsej nebude citat nic ako dristy typu-zmazat,trapne atd
ja mam rad chlebik s maslom so sunkov a tatinovou pikantnou natierkou..obcas sa prida aj cibula a sol.. a najradsej to mam v polohe ked sedim na gauci a tanier sa ku mne vzdy privinie ako korka na pery
súhlasím s Nenenkou, sa čudujte, keď odchádzajú ľudia po takomto privítaní... nový užívateľ si založí tému, chce diskutovať, nenapadne ho, že za to, že si tému poctivo nevyhľadá, či už nebodaj nie je, bude terčom mimoriadne milých poznámok, vďaka ktorým sa tu určite rozhodne ostať a obľúbi si tento portál...
Vlajka veje už dlhé stáročia,vstýčená k nebu nad tvojou krajinou,Odin ja ťa volám zošly dážd nech očistí všetko zlé okolo nás ! hej ten vítazný den,vráti sa nám naša stratená sláva! hej ten odkaz nesiem.po boji otvorísa do wallhaly brána.pôda zamrznutá rozdupaná pochodom,statočných vojsk potujúcich Severom,Silný vietor hustá hmla a čí tvrdý mráz nezlomily tieto srdcia čo dnes bijú v nás !Krvavé stopy v snehu jasne prezradzaly,začaly sa báť aj tý čo strach nikdy nemaly !Vietor fúka búrka zúri zápasily s vlnamy.ako vlci bojovaly celý svet im ležal na dlani,s medovinou oslavený den modlitba k bohom znesená,vesele hry , ženy ! zábava zaslúžená !
1. luc.ka vies co ked sa to tak vezme mne by sa tiez nechcelo hladat stare fora ale niekedy je fakt hrozne pozerat sa ako kazdy den pribudne rovnake forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
fakt by to chcelo tie tagy