no nič si z toho nerob môj to robí tiež.. už som si aj zvykla aj keď aj mňa to dokáže nasrať.. ale jedinou vecou čo fakt nemám rada to že sa dosť často predvádza... a občas je to riadne trápne..ale tak ľúbim ho..
no ja presne viem, co na priatelovi neznasam--a to len to, ze nemam co neznasat, je uplne skvely, ved vztah je predsa o tolerancii a pochopeni, a ked t ofunguje ako ma, nic vam nevadi
@4 tam nie je ziadna tolerancia, ak ti nic nevadi. totiz tolerovat mozno nieco, co ti vadi. ak sa ti nieco paci a mas to rada, je nezmysel vraviet, ze to tolerujes. podla mna ste spolu kratko este nic v zlom
@freedomko nechapem co myslis tou otazkou ja nehovorim, ze niekedy je to akurat a niekedy nie je...len proste ked niekto tvrdi, ze nie je nic, co mu vadi na jeho partnerovi, tak si myslim, ze su spolu este len kratko. pozor - nehovorim, ze vo vztahu ma byt nieco, co ti na partnerke vadi a nevies jej to tolerovat, to rozhodne nie...s clovekom, ktoremu nevies nieco tolerovat a vadi ti to, nie je dobre byt vo vztahu. ale ked niekto vravi, ze jeho partner nema nedostatky, tak mi je jasne, ze este je ten vztah stale v stadiu, ked si jeden druheho nadmerne idealizuje. kazdy ma nedostatky a nik nie je dokonaly, na tom nie je nic nenormalne.
Chalan má vo zvyku vo svojom prejave používať vetu " No veď toto." ... Nieje to že vada, ale dokáže to pobúriť, ak mu niečo vysvetlujem a hovorím a ako spätnú odozvu dostanem vetu " No veď toto." .. aj keď vždy lepšie jak tá nechutná hláška "Lepšie ako drátom do oka." ... Ale inak sa nemám na čo sťažovať
@hel14 "no ved toto" pouzivam aj ja a myslim tym ze "no ved prave" alebo ze "ved to je to.." cize myslim, ze tym ti prave dava najavo, ze si mysli, ze to, na co poukazujes, vnima rovnako, tak aky problem?
@pubertslatinocelny - lenže "No veď toto" povie vtedy, keď čakám nejakú zmysluplnú vetu... ale on to úplne zabije hentým a ja len pozerám, že hmmm,dobre zlatko, nevadí
alebo ak má takú ukecanú náladu, tak hovorí v jednej vete asi 8x kokos, alebo, víš ... a tak zatiaľ ho to ale robí zlatým
Neznasam, ked zo mna robi kokota. Napr. dohodneme sa, ze budeme spolu a ona si 10 minut predtym ako sa mame stretnut zmysli, ze ide von s kamoskami. Nastastie uz to nespravila dost dlho..
Alebo ked sa sem tam pochytime pred ostatnymi a kazdy vidi, ze ja mam pravdu, ale ona si bude stale mliet svoje.. Tak to ma vytaca do nepricetna..
no ja nemam nikoho ,ale jeden chalan s ktorym sme sa lubili kedysi mi proste nieco povedal ,a vzapati povedal ale ved srandujem ,boze hadam to neberies vazne ?ci ????????-----nevedela som nikdy kedy sranduje a kedy to mysli normalne D
pre mna neexistuje vec, ktoru by som na svojom zlaticku neznasala...beriem ho takeho aky je....nesnazim sa ho pretvorit na svoj obraz.....paci sa mi ze je taky aky je...originalny...jedinecny...ak mi nieco vadi tak sa ho na to snazim upozornit....inak on je velmi zlaty neodvazi sa predo mnou ani grgnut a stale sa mi ospravedlnuje ak sa taketo nieco stane.....proste ho milujem prave preto, ze je taky, aky je...
clovek si po dlskom case zvikne na vsetko a este po dlksom case nastava rozvod a az vtedy to zo seba vsetko dostane ale ja prezivam este len ten cas kedy to nema chybu a snad to tak bude aj nadalej...
Keď ide niekam do riti na 2 týždne a neozve sa, lebo "on nie je taký, že by ťukal do mobilu kde je." Takže človek len približne tuší, kde sa nachádza Ale inak je zlatý.
A nemám rada, keď mi zahlási nejakú kravinu, na ktorú v rýchlosti nenájdem adekvátnu ironickú odpoveď. To ma deptá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo ak má takú ukecanú náladu, tak hovorí v jednej vete asi 8x kokos, alebo, víš ... a tak zatiaľ ho to ale robí zlatým
Alebo ked sa sem tam pochytime pred ostatnymi a kazdy vidi, ze ja mam pravdu, ale ona si bude stale mliet svoje.. Tak to ma vytaca do nepricetna..
A môj terajší zas nehovorí nič, takže ma štve zas hento.. xD
A nemám rada, keď mi zahlási nejakú kravinu, na ktorú v rýchlosti nenájdem adekvátnu ironickú odpoveď. To ma deptá