"Občas se nám stane, že některé koťátko nám z Japonska dojde ne zcela úplně živé. Tento fakt nám ale vůbec nevadí a proto pro Vás v brzké době připravíme nový produkt - Bonsaj kočička v plechovce."
Príde mi to uplne choré...a je mi tích mačičiek lúto...bodaj by ich deti (tých čo to robia) narvali do takých nádob...by som bola zvedavá ako by sa tvárili!
Toto si prečítaj (ak rozumieš angličtine). Zhruba sa tam hovorí o tom, že to bol len vtip (ktorý už prešetrovala aj FBI). Po prvé, tie mačiatka by zdochli dávno predtým, než by ich stihol niekto predať, nieto už aby sa vyformovali do tvaru tej nádoby. Zistilo sa, že zvieratám na obrázku nebolo ublížené, ani že prípadný záujemca by si to kúpiť ani nemohol, pretože sa na stránku ani len nepreklikal.
Naviac, nechápem, či tí ľudia čo založili tú web stránku nemajú inú robotu, len sa zaoberať s takými, s prepáčením, koko*inami. No ohromne vtipné. PETA by im dala, kebyže to naozaj urobia.
preboha mne je zle, to je dáky zlý vtip, tam hovoria o živom tvore ako o dákom tovare, teda oni to májú ako tovar, ako dekorácia do obývačky, no to čo má byť preboha to je nechutné, to ktorý idiot vymyslel, to ako vobec niekto mohol a ešte vačší idiot ten čo si to kúpi a že to nevadí ked vám dojde mrtve, ako ja mám dosť, čo je moc to je moc
neviem či to je len hlúpy vtip alebo naozaj, ale aj tak ak je to vtip a malo to niekoho pobaviť, tak sa to teda nepodarilo, lebo je to nechutné a ak sa niekto natom aj zasmial, tak len totálny hlupák
@pernik - nejde o to či to je pravda alebo nie je, anapísala som do toho komentáru že neviem či to je rpavda alebo vtip, ale že ak je to vtip tak dost hlúpy ubohý a že len totálny debil sa natom môže zasmiať ,pretože čoerny humor je jedna vec, ale toto je dosť nechutné ,to už nie je ani čierny humor
Ty kokos .. akoze.. sila toto. Nesuhlasim s tym samozrejme, ale je to tak neskutocne absurdne, ze som sa fakt musela zacat na chvilu smiat.. Co uz ti slahnuti ludia nevymyslia.. Mačka v plechovke - bóšemvoj..
* no dobre, tak zacinam suhlasit, ze to je sranda (ale vyzeralo to tak autenticky . Ale dost brutalna sranda, teda.. neviem, ci by som s beznym humorom vystacila celkom pochopeniu niecoho takehoto, ale tak.. ludia su rozni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
nechutne
boze chudatka macicky :´(
"Občas se nám stane, že některé koťátko nám z Japonska dojde ne zcela úplně živé. Tento fakt nám ale vůbec nevadí a proto pro Vás v brzké době připravíme nový produkt - Bonsaj kočička v plechovce."
fuj
uff
to je hnusný vtip
chudaťka mačky
@1
omg, lidi.
» www.darek-v-plechu.cz/index.php?page=...
je napisane ze je to zo srandy proti tyraniu zvierat, a ze je to len aby prilakali pozornost
» www.darek-v-plechu.cz/index.php?page=...
no ja to prirovnávam k vtipu,
haha odrežem všetkým hlavy haha.
Tuším pustím historicky prvý vulgarizmus.....
na tom som sa smiala ale hento s bonsajom mi vtipne nedoslo
» www.snopes.com/critters/crusad...
Toto si prečítaj (ak rozumieš angličtine). Zhruba sa tam hovorí o tom, že to bol len vtip (ktorý už prešetrovala aj FBI). Po prvé, tie mačiatka by zdochli dávno predtým, než by ich stihol niekto predať, nieto už aby sa vyformovali do tvaru tej nádoby. Zistilo sa, že zvieratám na obrázku nebolo ublížené, ani že prípadný záujemca by si to kúpiť ani nemohol, pretože sa na stránku ani len nepreklikal.
Chill.
ale uznaj...aký normálny človek by predával výrobok "ne zcela živé koťátko v plechovce"?
neviem či to je len hlúpy vtip alebo naozaj, ale aj tak ak je to vtip a malo to niekoho pobaviť, tak sa to teda nepodarilo, lebo je to nechutné a ak sa niekto natom aj zasmial, tak len totálny hlupák
» videotekaumravencu.blog.cz/1007/bonsaj-kot...
Ty kokos .. akoze.. sila toto. Nesuhlasim s tym samozrejme, ale je to tak neskutocne absurdne, ze som sa fakt musela zacat na chvilu smiat.. Co uz ti slahnuti ludia nevymyslia.. Mačka v plechovke - bóšemvoj..
ONO JE TO OJEB TIE MACKY