No ja osobne futbal moc nemusim... Sem tam si to pozriem ale na mna je to dlho, ja skor hokej a isty cas aj wresling (hmm ak to pisem dobre) kym sme mali kablovku... Ale nie o tom som chcela... U nas napr. pozera futbal brat a hlavne mama, ocovi sa tiez akosi nechce, je to len o tom s kym si a dako si to vybavit.
Ale mas zaujimave sestry, ja by som radsej pozerala zrnenie nez zamenu manzeliek... Skus im to nahrat- ved majstrovstva nechodia cely rok...
no vies, ty tiez asi nevies ze v 450 casti sa Chulio Fernando konecne stretol s Rosaliou Krisinou a dokonca sa chytili za ruky neviem, mna celkovo sporty bavia a rada si pozrem futbal aj vsetko ale nejak to neprezivam...pre teba mam viacero alternativ:
- kup 2. televizor
- kup video
- sestram daj luskac na orechy a nech zistia na co to je (hodinu mas istu
- proste sa zober a chod sa divat ku kamosom - aj tak je lepsia atmosfera ked tooolko ludi naraz nadava
ja osobne futbal neznasam, ale travim hodiny pri hokeji a cez lyziarsku sezonu musim vidiet vsetky preteky, co sa daju...ked je olympiada, proste ostatny svet neexistuje... ale futbal nenavidim, ale respektujem, ze to niekoho bavi hrat a pozerat...to znamena, ze teraz ked su majtrovstva, proste vas vsetkych treba nechat tak, nech si kukate...sestry vyhod na kupko, predtym im povedz, ze tento rok maju neopalene nulovu sancu a bojuj za televizor, aj ked sa pri tom tak vynici, ze zapas budes vnimat len hmlisto... drzim palce
Daj im do jedla preháňadlo a budú sedieť inde. A keď nie tak si budeš musieť zriadiť druhý televízor, alebo TV kartu, čo už až taká investícia nie je. Ja ju v compe mám a neviem si ju vynachváliť.
Hovori sa ze manzelsky trojuholnik ZENA - MUZ - OVLADAC, nieco na tom bude...ale najlepsie je mat 2 televizory (my sme kedysi doma mali 3, lebo sme byvali v jednom dome so starymi rodicmi) a nebol problem. Dalsie brutalne riesenie je nemat televizor (co je momentalne moj pripad)...ale uz mi nechyba...a btw suhlasim s 5. prispevkom, ze tento rok maju neopalene nulovu sancu...
by ma jeblo o zem keby som pozerala futbal a dosiel niekto ze to mam prepnut... neznesiem len ked mi niekto zacne daco vypravat pocas futbalu... idem si akurat nakupit chipsy, nech mam co chrumat pocas zapasov
ondy nie, ja sa neradim medzi tie slepice co pozeraju futbal kvoli tomu aby mohli slintat nad beckhamom a podobne... to pozeram lebo ma to bavi a dokonca mi je jedno ako ti futbalisti vyzeraju
No zlaty môj, ak by tie ženy alebo dievčatá raz vyskúšali si zahrať ten futba, určite by zmenili názor.
Mňa začal futbal baviť, ked som si ho zahrala s kamošmi, fakt, bola sranda, a ja trebárs si vewľmi rada pozriem vyšportované telá sexi futbali stov, ako napr: Michael Owen, alebo Luis Figo...
hh.. dobre ze sa nezaujimam o futbal. maximalne o hokej ked su majstrovstva ... ale zeny by to mohli pochopit ze to je taky sviatok, ked chlap sa chce venovat iba tomu sportu
No, tak ja osobne mam futbal velmi rada. Futbal hravam, futbal sledujem, na zapasy chodim. Takze toto moc neviem pochopit ani ja heh....skoda ze nas bab co sa vyznaju vo futbale je tak malo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale mas zaujimave sestry, ja by som radsej pozerala zrnenie nez zamenu manzeliek... Skus im to nahrat- ved majstrovstva nechodia cely rok...
- kup 2. televizor
- kup video
- sestram daj luskac na orechy a nech zistia na co to je (hodinu mas istu
- proste sa zober a chod sa divat ku kamosom - aj tak je lepsia atmosfera ked tooolko ludi naraz nadava
Je to pre ňu tak isto dôležité ako pre vás chalanov futbal.
No ja osobne radšej dívam hokej
petula tvoj priatel musi byt z teba nadšeny hm? nezavidia mu kamoši..?
Mňa začal futbal baviť, ked som si ho zahrala s kamošmi, fakt, bola sranda, a ja trebárs si vewľmi rada pozriem vyšportované telá sexi futbali stov, ako napr: Michael Owen, alebo Luis Figo...