viem že veľa ľudí neznáša homosexualitu.to je úplný fakt....ale otázka je prečo? skúsme tu viesť normálnu diskusiu tj: argument-protiargument atď. prosím bez nejakých urážok z oboch strán
mne na homosexualoch vadi, ze chcu vychovavat deti. mozno sa o tie deti dokazu postarat lepsie ako hetero pary, to je jedna vec, ale z hladiska buducnosti mi to pride zvratene. priroda vie preco nedovoli mat deti tymto parom. svet bol nastaveny tak ze vzdy par samec-samica vychovava potomkov. a my dnes sme sa to rozhodli zmenit.
kedysi sa homosexuali museli skryvat, dnes mozu slobodne prejavovat svoje city, maju vlastne podniky, prava, pochody, registrovane partnerstva..a teraz chcu este aj deti. kam az nechame tieto anomalie zajst? nech sa trepu do zadku dokolecka pre mna za mna, ale nech nevychovavaju dalsie, vlastnou orientaciu zmatene bytosti.
nemozeme zit v myslienkach, ze homosexualita je spravna a normalna. je to chybna vynimka, ktorej genofond bol odsudeny na zanik, kedze sa navzajom nemozu mnozit. my sme im dali prava a aku taku spolocensku toleranciu. nie je to dost? teraz prichadza rad na adopciu a umele oplodnenia. homosexuali su rovnopravni co sa tyka ludskych prav, no ja som proti pravu na rodinu. rodina je vysadou tych, co si ju dokazu zalozit, pretoze ich geny su dost silne na to, aby prezili. zakon prirody.
@7 na margo, nič proti diskusii ani osobe ktorá ju založila. ale bude sa tu zase totálne pičovať do všetkého zbytočne. dostanú sa až k homosexualite ako k podstate a samé hádky tu zase budú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Homosexuáli s normálnymi názormi a bez vlastností písanými vyššie mi nijako neprekážajú.
ostatni su v pohode...
kedysi sa homosexuali museli skryvat, dnes mozu slobodne prejavovat svoje city, maju vlastne podniky, prava, pochody, registrovane partnerstva..a teraz chcu este aj deti. kam az nechame tieto anomalie zajst? nech sa trepu do zadku dokolecka pre mna za mna, ale nech nevychovavaju dalsie, vlastnou orientaciu zmatene bytosti.
nemozeme zit v myslienkach, ze homosexualita je spravna a normalna. je to chybna vynimka, ktorej genofond bol odsudeny na zanik, kedze sa navzajom nemozu mnozit. my sme im dali prava a aku taku spolocensku toleranciu. nie je to dost? teraz prichadza rad na adopciu a umele oplodnenia. homosexuali su rovnopravni co sa tyka ludskych prav, no ja som proti pravu na rodinu. rodina je vysadou tych, co si ju dokazu zalozit, pretoze ich geny su dost silne na to, aby prezili. zakon prirody.
na birdzi sa jednoducho nedá viesť noramálna a inteligentná diskusia
O________________________o
Ak sa ti zda nieco divne na tom, ze chcu vychovavat deti, tak si primitivna
@stahli tebe to dobre jebe na tu hlavu co?