@hajzelbaba kazdopadne som rad, lebo som sa zalubil do jeho dusicky najprv....a teraz ked som konecne zbadal aj jeho telo, tak som rad proste. lepsie akoby to bolo naopak - keby som ho najprv videl a potom spoznal, spochybnoval by som tu lasku - ci to nie je len preto, ze ma ocaril fyzicky
@va časamaha :´( a KTO ich roztahuje po dvoch izbach?! to pri tom si tak zostarol... to trvalo, kym si im nasiel koniec
@black on si s nimi, chudacisko, utrel ustocka, lebo nema na zubnu kefku. ale myslel na teba... chcel si povodne zadok, no predpokladal, ze by sa tvoje viagrove slípky mohli rozlozit, tak to neriskoval. dobry chlapec. teraz mame v com lietat.
nosím dlhé nohavice. alebo dlhé sukne. keď mi hrabne aj krátke sukne so silonkami. po chvíli s deravými silonkami. keď je veľmi teplo, tak len nohavičky. (a sukňu/šaty, samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
tehlové?
Len keď mrzne a chcem si dať sukňu.. Alebo do divadla
Inak bez nich!
moja srdcovka
rifléééééééé
@hejhou ja by som sa nesmiala na tvojom mieste, ked uz vsetci vedia ako vyzeras a este aj...! ze moje gaťunky roztahujes po celej izbe!
a poskytnem, ale najskor ich este trosku obnosim
@baha_men Ty za to môžeš, že si necháš gaťuľky rozťahovať, a ešte aj po dvoch izbách!
@blacktears Ale nie, až takí veľkí nie sme, to by sme museli bývať v kumbále
na co kumbal ked mate tie gatky? zavesite ich na palice a mate to ako stan
@black on si s nimi, chudacisko, utrel ustocka, lebo nema na zubnu kefku. ale myslel na teba... chcel si povodne zadok, no predpokladal, ze by sa tvoje viagrove slípky mohli rozlozit, tak to neriskoval. dobry chlapec. teraz mame v com lietat.
ale uz som nasiel aj pre ondra pradlo