no môj názor je asi taký, že nejde o to toho človeka milovať... niekedy je ťažké nájsť človeka, ktorého by sme milovali... myslím, že skôr ide o to, aby sme tomu človeku naozaj dôverovali, poznali sme ho, boli si istí ním, sebou, tým čo robíme...
a práveže dnes už panenstvo nemá žiadny význam, ako ja ho nepovažujem za posvätné, len proste si myslím, že by dievča malo mať na "prvý krát" pekné spomienky, to je všetko.... a to bohužiaľ dnes nie je, 15-ročné opité žaby prichádzajú o panenstvo jedna radosť a ešte sa z toho tešia a pretekajú sa... čo považujem sa ľahkovážny prístup... lebo keby potom tie baby vedeli čo si o nich hovoria chalani tak by tým asi neboli nadšené...
ale tak mne to môže byť jedno, pre mňa panenstvo vlastne neznamená už nič, lebo panna nie som... a čo si robia ostatné baby s ich panenstvom to je ich vec...
dost vela..ale najma to ze som o nom prisla s nepsravnym clovekom uz davnejie a lutujem ze to enbolo prvy raz s niekym koho by som lubila ale iba s obycajnym kamaratom s ktorym som travila cele dni
cojaviem nepametam si opity na mol čo sak to je viacmenej jedno babu mozem zbalit na slove ze som panic alebo ze uz nesom chalani maju vyhodu no Osobne ma vaic zrusuje zena panna To je take vrr
pre mňa už nič, ale sakramentsky ľutujem, že to prvýkrát bolo s niekým, kto ma vôbec nemiloval...možno ani nemal rád, aj keď ja jeho veľmi....keby som mala čarovnú moc vrátiť čas o tri roky dozadu, už by som sa určite rozhodla inak a radšej bola panna až do dnes
Pre mňa to znamená oveľa viac ako si to niekto vie predstaviť.
Keby sa mi splnilo po čom som túžila bola by som tá najšťastnejšia osoba na svete, ale takto serem na všetko a ostanem pannou do smrti, ktorá príde skoro.
@Klaudiqaaa to iste co by robila kazda ina baba ktoru by znasilnili.. ci si alebo nie si panna znasielnenie ako take dehonestuje zenu za obycajnu vec, ktoru niekto len pouzil a odhodil.. vlastne jej dal najavo ze nema ziadnu cenu.. takze v poslednom rade sa baba bude zamyslat nad tym ci prisla o panenstvo alebo nie.. ju zlozi to ostatne..
Inak panenstvo v dnesnej dobe znaci stale menej. Prave pre to co tu vsetci pisete "ak by to bolo s takym co... ale kedze nebolo, tak neznamena nic" Ono by stacilo trosku menej podliehat "duchu modernej liberalnej" doby, ktora kasle na vsetkych a na vsetko a za hodnoty vyhlasuje uplne kraviny. Potom by sa dievca pred sexom i zamyslelo, ci sa ten chlapec ktoreho si vedie do postele, chce dostat do jej zivota, alebo len do jej nohaviciek.
Potom by si i chalanii ovela viac vazili take baby, a bolo by menej znicenych a smutnych dievcat, ktore plakavaju ako ich "chalan ktoreho milovali" odkopol..
Panenstvo znamena vela. Vraviet o nom ako o niecom svatom.. Neviem, to by som si netrufal. Svate veci maju zaklad v niecom inom. Avsak ak je niekto "virgin" tak to znaci tolko, ze si vazi seba a nemusi sa pri prvej prilezitosti toho "hned zbavit". Ze jeho hodnoty v zivote siahaju vyssie ako do pol pasa a tiez ze si vazi nielen seba, ale i druhych ludi.
Ano je kopec vynimiek ako na jednu tak druhu stranu..
@Johnysheek@Keuska myslela som to inak... že tomu zbytočne pripisujú veľký význam a keby sa stalo niečo také tak by sa cez to nemuseli vedieť preniesť..
@Klaudiqaaa a dievcata ktore su uz odpanene a niekto by ich znasilnil by sa cez to akoze bez problemov preniesli? pochybujem, hlavne potom co by mali decko alebo tak celkovo
Predtým než sa to stalo som tomu neprikladala veľký význam... Ale bolo pre mňa dôležité, aby som chlapca, s ktorým to chcem, poznala dlhšie, a aby som ho ľúbila...
Teraz tomu prikladám väčší význam, je to niečo čo dievča môže dať len jednému jedinému chlapovi... Človek si vždy začne niečo vážiť až keď to stratí... Našťastie nemám dôvod ľutovať, že sa to stalo
Mne to skor prekaza, keby som si mal vybrat medzi pannou alebo panicom a niekym kto uz panenstvo/panictvo stratil tak by som urcite volil druhu moznost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a práveže dnes už panenstvo nemá žiadny význam, ako ja ho nepovažujem za posvätné, len proste si myslím, že by dievča malo mať na "prvý krát" pekné spomienky, to je všetko.... a to bohužiaľ dnes nie je, 15-ročné opité žaby prichádzajú o panenstvo jedna radosť a ešte sa z toho tešia a pretekajú sa... čo považujem sa ľahkovážny prístup... lebo keby potom tie baby vedeli čo si o nich hovoria chalani tak by tým asi neboli nadšené...
ale tak mne to môže byť jedno, pre mňa panenstvo vlastne neznamená už nič, lebo panna nie som... a čo si robia ostatné baby s ich panenstvom to je ich vec...
Vážim si na sebe iné veci, než telo.
Keby sa mi splnilo po čom som túžila bola by som tá najšťastnejšia osoba na svete, ale takto serem na všetko a ostanem pannou do smrti, ktorá príde skoro.
@Biancadetolle nie, nie, nie! Smrť skoro nepríde! Takto nesmieš hovoriť!
tie plány so smrťou ti nevyjdu
@udi1 Dano ty tiež...
@kosay Mirko napísala som ti.
Inak panenstvo v dnesnej dobe znaci stale menej. Prave pre to co tu vsetci pisete "ak by to bolo s takym co... ale kedze nebolo, tak neznamena nic" Ono by stacilo trosku menej podliehat "duchu modernej liberalnej" doby, ktora kasle na vsetkych a na vsetko a za hodnoty vyhlasuje uplne kraviny. Potom by sa dievca pred sexom i zamyslelo, ci sa ten chlapec ktoreho si vedie do postele, chce dostat do jej zivota, alebo len do jej nohaviciek.
Potom by si i chalanii ovela viac vazili take baby, a bolo by menej znicenych a smutnych dievcat, ktore plakavaju ako ich "chalan ktoreho milovali" odkopol..
Panenstvo znamena vela. Vraviet o nom ako o niecom svatom.. Neviem, to by som si netrufal. Svate veci maju zaklad v niecom inom. Avsak ak je niekto "virgin" tak to znaci tolko, ze si vazi seba a nemusi sa pri prvej prilezitosti toho "hned zbavit". Ze jeho hodnoty v zivote siahaju vyssie ako do pol pasa a tiez ze si vazi nielen seba, ale i druhych ludi.
Ano je kopec vynimiek ako na jednu tak druhu stranu..
presne ako povedal @Johnysheek , panna alebo nie, vacsina zien by sa zachovala rovnako
Teraz tomu prikladám väčší význam, je to niečo čo dievča môže dať len jednému jedinému chlapovi... Človek si vždy začne niečo vážiť až keď to stratí... Našťastie nemám dôvod ľutovať, že sa to stalo
Ale aj napriek tomu to nebolo až také strašné...len to bolo iné. Oveľa iné, než aké boli predstavy.