Dôležitá je komunikácia. Tvoja partnerka si musí byť istá v tom že ty ju nesmierne miluješ v čom som si ja istý. Spravte si príjemný večer a porozprávajte sa o tom.
ked je žiarlivá tak že to má v povahe tak to asi nezmeníš nijako. Ale možno je žiarlivá kvôli svojmu pocitu menejcennosti(vlastná skúsenosť ) a bojí sa že ťa stratí, tak potom (ako bolo spomenuté) jej všemožne dokazuj že sa nemá čoho báť
Nedávaj jej dôvody na to, aby žiarlila. Napríklad ju zober na stretko s kamoškami, zapoj ju, aby videla, že sa len bavíte a neflirtuješ tam s nimi. Všemožne jej ukazuj, že j u ľúbiš (dotykmi, objatiami), ale hlavne pred tými kamoškami. Tým jej dokážeš, že najdôležitejšia je pre teba práve ona, vedia to aj tie tvoje kamošky a tým pádom ťa nebudú baliť. Ešte prípadne, ak sú kamošky hetero, tak aj to jej určite povedz. A pokecajte o tom. Bez slov sa problémy neriešia
tu je najdolezitejsia tolerancia..poznam, to bo aj ja mam priatelku a je aj ona aj ja ziarliva..len jej opakuj ako velmi ju milujes a ze kamosky mas len rad.a.bude to do teba velmi rada pocut ver ze an
Moja kocka ziarli strasne na kazdeho....a riesenie...nedavat jej dvovod ziarlit a zoznamit ju s co najvacsim poctom kamosiek a ukazat jej ze su to pre teba len nepodstatny ludia a ze ona je jedina asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
3.co nechapes? ..
ja nechápem teba..:/
ja už z teba fakt nemôžem..