snazim sa vyhybat tabletkam, a uz ani neviem ze ich mavam, neboli (zaklopem ) , da sa to ovplyvnit , pozri si take stranky , naucis sa rozimiet telu a casom prestanes citit, snad
Som na každého protivná, nervózna Dávam si teplé obklady na brucho...dosť to upokojuje Alebo sa prechádzam po izbe...a keď už ani to nepomôže, tak tabletka a spať
keď je to už fakt na nevydržanie, dám si tabletku a skrútim sa do klbka, prípadne nejaký teplý obklad na brucho.... ale väčšinou skučím od bolesti a pod.
striedam panadol s ibalginom a to mi stačí (aj keď viem, že u niektorých báb je to asi tak účinné, ako cukríky). aj tá jedna tabletka každý mesiac nie je málo, ale kašlem na to, nebudem tŕpnuť.
a minule mi priatel poradil poldeco domacej (roztahuje cievy ako aj teplo). dala som si to (naplo ma, ale preslo to ). zaspala som a ked som sa zobudila uz bolo dobre.
ibalgin, najprv horúca sprcha na brucho, keď trochu prejde doplazím sa do postele, dám si niečo teplé na brucho a snažím sa zaspať. Našťastie tieto stavy mám raz za pol roka
tabletka (ono chvíľu trvá než zaberie čiže si ju dávam pre istotu hneď ráno a potom je to fajn)...ale keď zabudnem alebo keď to je náhodou niekedy úplne na nevydržanie tak si buď lahnem, alebo žerem niečo studené, alebo idem na vzduch aaaalebo robím nejakú činnosť pri ktorej tú bolesť až tak nevnímam
trpim.. steka po mne studeny pot a skriabem sa po stenach.. paralen, o pol hodku ibalgin, horuca sprcha a za prepokladu ze sa od bolesti nepovraciam pokusam sa zaspat.. potom sa to uz da vydrzat aj na tabletkach ale prvy den je to vzdy rozkos najvacia.
kričím, kopem a každému nadávam (v prípade že mi donesie niečo čo by mi mohlo pomôcť sa ale krotím), potom, keď sa mi podarí pozviechať z gauča alebo postele si idem zobrať tabletku, potom nadávam na tabletku lebo mi nepomáha, a potom zaspím... keď sa zobudím´, je mi lepšie. Ale skús pozerať na nete alebo v tv nejaký komediálny seriál, na ktorom sa schuti zasmeješ. Hlasný rehot pôsobí proti bolesti, čítala som
mam menstruaciu 10 rokov a tiez stale neviem co od dobroty nic nepomaha, tabletky, zenske caje, nahrievanie krizov a aj tak mi trpnu vsetky koncatiny, boli ma komplet cely clovek, o bruchu samozrejme ani nehovorim, mam hnacku a vraciam az ma z toho chytaju depky ked viem ze tieto pocity musim zazivat raz do mesiaca vzdy to nejak pretrpim, preplacem schulena do klbka s pocitom ze umieram
Nesedím a nepovaľujem sa len tak doma, ale idem von buď behať alebo inak športovať. Ono je to ťažko donútiť sa, keď ma bolí celý človek ale po takom fajn tréningu ani neviem čo je bolesť Svaly sa potrebujú uvoľniť a pohyb je na to najlepší.
ibalgin, algifen, flector....čo je po ruke....a väčšinou mi pomáha keď si ich dám ešte pred tým ako mi je zle, to mi potom už nič nie je, ale keď si ich dám až keď mi začne byť zle, tak mi jedna tabletka nikdy nestačí
brala som kadečo, aj algifen spomínaný, aj tabletky kadejaké proti bolesti a kŕčom, aj rozpustné tablety vo vode. jeidné čo mi zaberá sú 3 tabletky ibalginu 400, čiže dokopy 1200 ..ak si nedám všetky 3, zomieram v momente. zvyknem aj zvracať samozrejme aby mi ľúto nebolo, najlepšie je keď ma to zastihne v robote pri pokladni
keďže tabletky nežerem a v podstate ani nemôžem, tak si to odtrpím. býva mi dosť zle, ale mám problémy, pri ktorých mi je ešte horšie, tak som si v podstate zvykla. vypiť strašne veľa vody, naštekať na všetkých naokolo a nevyliezť z postele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a keď mám už vážne silné bolesti tak sa akoby "stočím do klbka" a pokračujem v nadávaní a stonaní
tabletkám sa snažím vyhýbať.
ale inak ibalgin.... ... a neskor zase
a minule mi priatel poradil poldeco domacej (roztahuje cievy ako aj teplo). dala som si to (naplo ma, ale preslo to ). zaspala som a ked som sa zobudila uz bolo dobre.
ja žijem na algifen kvapkách a ležím a som hnusná a väčšinou nervózna a plačem. Cez školský rok to ale má svoje výhody mám deň voľna v škole
ale mna brucho boli len prvy den
skús ešte medovkový čaj....ale zasa zázraky nejaké neurobí, ale trochu pomôže
a nepomaha mi prakticky nic okrem ibalginu aa nalgesinu naraz ...jedine tak ..
ale keď prídu tak si dám ibalgin a jebem na všetko a idem spac
žiadne tabletky neberiem, veď to prejde. chcem mať aj naďalej krásnu čistú krv
žiadne tabletky neberiem, veď to prejde.