mam taky blby problem prvi raz som spala zo svojim chalanom pred dvoma tyznami a vsetko bolo as moc okey ani krv mi nesla nic a teras v nedelu sme spolu boli 2x a kym domna voasiel este to trocha bolelo ale bolo to lepsie ako druhy krat potom ked som sla
vies co ti je ja som v nedelu spala s chalanom a v stredu mA TIEZ HENTAK zacalo boliet pri moceni a kup si urologicky caj a chod k doktorke to mas prechladnute mocove cesty abo infekciu ona ti da tabletky asi biseptol a po 2 dnoch to uz bude v poho...ja som mala presne to a aj som cikala krv potom...ale ked si das ten caj bude to troska lepsie a po tabletkach to prejde...zrovna dnes som bola s tym na kontrole...
P3tula pokial si dobre pamatam z Prirodopisu tak syfilis nemusi byt LEN z pohlawneho styku, ci hej? Cize uz to moze mat dlhsie akurat ze teraz pri wacsom namahani poswy sa to prejawilo, ci je to az taka blbost?
Mesiacik007: to ze bol panic, neznamena ze si nemohla dostat pohlawnu chorobu.. Ani ine choroby nemusis od niekoho dostat, proste ich dostanes len tak (samozrejme to "len tak" ma nejaku pricinu) a je to..
noo presne aj ja som to mala ...uz par krat som take prezila...je to zapal mocovych ciest.nezanedbavaj to,ja som to zanedbala a zrazu bol z toho zapal oblicky!takze utekaj k nefrologicke aj so vzorkami,aby ti vedela presne nasadit antibiotika.vacsinou su to bakterie e-cli, ktore bezne ziju v organizme, len ked sa dostanu tak, kam nemaju narobia sarapatu.ja som to uz zazila asi 3 krat,no dost neprijemne...ale rychle ta to prejde neboj
mne sa stalo to iste... nič to nie je... proste niektoré baby na pretrhnutie blany reaguju tak... ono to prejde samo... ale malo by to trvať tak max. tyžden... tak potom zajdi za gyndou, keby dačo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov