Začala som si písať s jedným chalanom, ktorého som poznala z videnia. Dajako sme sa do seba zamilovali aj sme si to povedali proste sme spolu chodili. Lenže on bol z iného mesta aa nedarilo sa nám stretnúť sa. Jedného dňa sme si prvý raz nepísali ( písali
jaj moja ves co ? kolko ma ten chalan rokov?? ..poviem ti ako sa mozes zalubit takto do niejkoho ,??, to je pekna blbost asi si to len nahovaras....a ten chalan je pravdepodobne decko ... napisat mi moze hocikto ze somnou chodi akoze chapes...ale cez net sa to NEDA... co si ...estče si pockaj dakych par rokov na to ...asi ani on sam nevie co chce... a co mas robit? nic ten chalan je decko
Tento tvoj šuhaj ( naozaj si mohla uviesť jeho vek, myslím, že by to aspoň trochu objasnilo situáciu ) je trochu dosť čudný a asi sám nevie, koľká bije. Ja by som sa na tvojom mieste touto osobou netrápila a aj napriek tomu, že ho "miluješ" by som sa od neho držala čo najďalej a nekontaktovala ho. Zíde z očí, zíde z mysle.
Mno má 13, ale ej odo mna o niekolko mesiacov mladší, neni to len láska cez net, lebo sem chodi takmer každy vikend lebo jeho babka je moja suseda cez prazky sme sa stale stretavali len teraz sme si začali pisať. A naozaj ho mam velmi rada %((
o akej laske sa tu bavime?mas 13 on tiez vy este nemate sajnu co je to laska.je to take decke poblaznenie co velmi rychlo prejde.co si si myslela ze teraz ty si sa "zalubila" on tiez,budete spolu chodit,potom sa vezmete a bude to laska na cely zivot ne?ty a hlavne on mate na opacne pohlavie este minimalne dva roky.a hlavne sa mu prestan vtierat.sak sama seba ponizujes ked mu 100krat smskujes,200krat rpckujes a 300krat volas.
Ježiš keď sa ti neozýva tak mu daj pokoj iba sa tým strápňuješ a ponižuješ... keď bude chcieť tak sa ti ozve sám... a láska to určite nebude ako tu písali iní takže sa naňho vyser...
Si si ista, ze nema najaky sukromny problem? Mozno to ani vobec nemusi suvisiet s tebou, mozno ma problemy doma, ale s kamaratmi a neoveruje ti este natolko, aby ti to hned vsetko vysypal... daj mu cas a uvudis.
Popripade sa skus opytat nejakeho jeho dobreho kamarata, ale bratranca/sesternice, aebo niekoho, kto ho dobre pozna. Len musis dat pozor, aby to nevyzeralo tak, ze robis nieco za jeho chrbtom, alebo ze ho ohovaras.
Mám pocit, že niečo takéhoto tu už bolo aj predvčerom, len nie tak dlhé... ako, deti, choďte sa učiť, pozerajte prirodopisné seriály, choďte aj von sa hrať okolo domu schovku, ale neriešte "vsťahy".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tento tvoj šuhaj ( naozaj si mohla uviesť jeho vek, myslím, že by to aspoň trochu objasnilo situáciu ) je trochu dosť čudný a asi sám nevie, koľká bije. Ja by som sa na tvojom mieste touto osobou netrápila a aj napriek tomu, že ho "miluješ" by som sa od neho držala čo najďalej a nekontaktovala ho. Zíde z očí, zíde z mysle.
mam pocit ako keby si vykladala co sa Ti snivalo
Popripade sa skus opytat nejakeho jeho dobreho kamarata, ale bratranca/sesternice, aebo niekoho, kto ho dobre pozna. Len musis dat pozor, aby to nevyzeralo tak, ze robis nieco za jeho chrbtom, alebo ze ho ohovaras.
K teme... zabudni na neho... zivot ide dalej... na lasku mas dievca casu a casu