je krasna, vysoka, stihla, sexi,,,,stale na nu myslim...raz nam to skoro vyslo...stale rozmyslam ake by to bolo keby sme spolu ostali a keby som to nepobabral...a nics ine ako rodicia co vrestia...zle znamky...nanics den abo tyden ale len ona no...je mi t
hej...no ale ja zase velmi stastni nesom...neviem ci tu babu vobec zbalim...toti sme super kamosi ale ako to dotiahnut dalej...a ci to ona xe wobec dotiahnut dalej...ako spoznam na babe, s ktorou som uz raz bol, ze xe byt zase somnou?
zvlástne.vzdy som nasiel odpoved na otázku. ale na tú tvoju...?ja si myslím, ze ti to dá najavo tým, ze ked ta opäť uvidí, bude sa hneď usmievať a cakať čo povieš.bude na tebe lpieť, očakávať tvoje slová, pretože verí, ze povies nieco co ju dostane do spárov aury. ked ta pocuje, ziari celá jej osobnosť. jedine keby bola hlúpa, zakrývala by svoju zaujatosť voci tebe.a myslím ze to nehrozí.drzím ti palce.za krásne momenty prezité s úzasnou bytosťou by som dal cokolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zmaknem