asi ako @fxx , ked vidim pavuka tak mi dobre ze nepreskoci a moze byt aj malinky, tlak mi absolutne klesne a mam pocit ze hned pojdem k zemi.. a vzdy tak strasne vrestim ked nejakeho uvidim.. aj ja som bola pavuk v minulom zivote =/
@fxx poznám niekoľko ľudí, ktorý ked zbadajú slimáka tak utekajú s krikom preč ale ani ja nechápem, že čo také sa im na tom hnusí a s pavúkmi je to u mňa úplne rovnako, ako u teba.....
keď som bola malá, nemala som problém pavúka chytiť do ruky. teraz už by tam problém bol ale žeby som mala potrebu jačať to nie
ale dážďovky? keď sme v lete sadili nejaké kvety a videla som jednu asi 2 cm od mojej ruky, skoro som chytila hysák a ráno po daždi sa radšej ani nepozerám na chodníky
hnusiť nie, všetko je svojim spôsobom pekné aj keď to tak niekedy nevyzerá Hady mi vôbec nevadia, neviem prečo by mali. Plazy nie su slizké ako sa väčšina ľudí mylne domnieva. Netopier je šialene moc krásny, teda aspoň ten ktorý u nás jednu zimu prezimovával vo vtáčej búdke. Taká maličká veveričko-myš s krídlami, krásna príšerka Dážďovky... no, ako malý som sa s nimi hrával celé hodiny. Teraz ich tiež pokojne chytím ale radosť z toho veru nemám. No a hmyz celkovo tiež tolerujem. Neželám si aby po mne niečo také liezlo, ale keď sa prihodí tak čo? shit happens. Akurát bodavý/cicavý hmyz veľmi nemusím, ale to snáď nikto.
moja pripecena spoluziacka co si mysli ze je bohvieco a pritom je tucna jak svina vraj citujem ju: kupila som si v obchode M a L cislo rifle ale ani jedno mi nebolo dobree hihihihi ...a vraj ja mam podla nej velku rit nech sa ta vypelichana cundra kukne na svoju
@mimik tak isto nenávidím všetok hmyz........a strašne sa bojím pavúkov.........ked nejakého vidím tak väčšinou začnem vrieskať, alebo tak stuhnem že neviem otvoriť ani ústa.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
I keď na HADOV z birdzu som
keď mám pavuka v blizkosti,som na 90% mrtvy,keď sa nejakym sposobom pavuk dostane na mňa,stuhnem a mám pocit že som už umrel alebo jačím o život
vidím to na arachnofóbiu
a hady...tie sa mi nehnusia,ale strašne sa ich bojím
ale dážďovky? keď sme v lete sadili nejaké kvety a videla som jednu asi 2 cm od mojej ruky, skoro som chytila hysák a ráno po daždi sa radšej ani nepozerám na chodníky
Inak mám zvyšné zvieratká z týchto rada celkom
hady blééé blééé... (
pavúky... z tých mám panický strach blééé...
a ked tote hovada lietaju v lete...
A keď vidím pavúka, tak začnem plakať a celá sa trasiem. Asi od strachu.
hady a sliepky !
Nikdy som sa žiadneho nedotkla a ani sa nechystám. !
dážďovky sa dobre naťahujú