Ked sú namakané a nemajú peknú ženskú postavu,to je dosť odpudzujúce. A čo sa týka toho správania a povahy,tak vulgárnosť,arogancia,pubertálne chovanie.
ked pije jak duha každý piatok len preto, že je piatok
ked nadava o stošesť lebo je to podla nej super
ked si neholi podpazušie a ja mam kukať na jej chlpy ked zodvihne ruku
a ked vyzera jak kulturista
inak mi na každom človeku vadí niečo iné (som proste super osoba ja viem
@alex458 Tak nevedia prijať kritiku no Inak ja tiež keď niekoho stretnem tak automaticky vidím iba jeho 1 000 000 nedostatkov, a žiadne plusy. Tiež sa to ľuďom nepáči
Toto hlasovanie som sem pridala preto, lebo som chcela vedieť či naozaj všetci chalani pozerajú iba na vzhľad dievčat .... Keď som si čítala tie komenty tak som zistila že nikto z vás (až na extra výnimky) nepozerá aké sú dievčatá povahovo
Ešte som tam dala možno :,,Iné (do kom. čo) aby niekoho napadlo aj niečo o povahe no ani to nepomohlo... Chalani prosím, zamyslite sa nad tým, lebo @Riddler skôr vy sa chováte ako pubertiaci ....
co sa do vzhladu tyka, nepacia sa mi nejake vylepsenia, a tak napriklad tie neprirodzene meliry celych vlasov, kym si da par pramienkov, prehltnem. Minule som videl chlapa s modrou bradou, tiez mi prislo divne. Umele dlhe nechty vo mne vyvolava zdesenie, tie bestie s pazurmi patria do klietky. Normalne kratke umele mi pridu v pohode.
Prehnany makeup. Moja byvala sefka bola s nim hrozne mrzka, bez neho asi viac, ale daktore zeny su tak nechutne namalovane, ze lepsie, aby boli bez. No akne je sice mrzke, ale to sa tazko ovplyvni. Hej, zadok velky ako tekvica, ale to je skor unikatne pre tucne cernosky a mna celkovo tucne nepritahuju. Sam son nosil okuliare, a nemohol som si zvyknut, bez nich je to trocha lepsie. Som nefajciar, no nepatri to do vzhladu. Hanblivost tiez a sam som taky, o to vacsmi je problematicke nadviazat kontakt s takou. Chlpy? Tak pokial vidim drobne chlpky v pohode, nevidel som este gizelu. Vlasy? Nuz to je vselijake, na jezka urcite nie. Po zadok zaujimave. Ja mam rad vonave a usmievave.
tak cigarety by mi az tak nevadili, keby sa to nepodpisovalo na vyzore... nepaci sa mi tupost, naladovost, ked nedodrzia slovo...ja neviem asi to co na kazdom cloveku asi
@disorder Písala som aj o povahe žien nie len o výzore prosím, prečítaj si môj komentár tiež si myslím, že chlapi ženy súdia len podľa vzhľadu a preto som to sem pridala aby som zistila či je to pravda a bohužiaľ je ...
-,-
Do možnosti iné:
Z výzoru:
Nepáči sa mi na dievčati môj nos
Nepáči sa mi moja pleť
Nepáči sa mi moja megajazva na bruchu
Nepáči sa mi vypuklý pupok
(To aj na mne)
Nepáčia sa mi piercingy a tetovania (väčšinou)
(Všeobecne na všetkých, ja nič z toho nemám)
A ešte povahu si chcela, hej?
Na mne sa mi nepáči depresívnosť a pesimizmus
Nepáči sa mi náladovosť
A všeobecne, nepáčia sa mi extrémy
Nepáči sa mi neoblomné presvedčenie o vlastnej pravde
Nepáčia sa mi večne zamračení a negatívni ľudia, denne stretávam v práci stovky ľudí a s takýmito naozaj radosť pracovať
Nepáčia sa mi špekulanti, detto
Nepáči sa mi povrchnosť
Nepáči sa mi hlúposť
Nepáčia sa mi arogantní ľudia
Tak ako ak ma dievca akne tak za to viac menej nemoze, ak ma makeup tak v pohode pokym to vyzera pekne a prirodzene a nie ze sa zmalujem ako kraslica ak dievca pije a fajci a este si mydli ake je to cool (to bol moj pripad), nadavky v kazdom druhom slove ako aj ja mam obcas take situacie ked si zanadavam ale iba ked som sama, umele nechty mi pridu dost hnusne a zbytocne vyhodene peniaze za ne...no a take veci ako okuliare a ciarna farba mi pridu doost blbost praveze niektore vyzeraju strasne super s okuliarmi a cierna farba je tiez top
cigarety, drogy, alkohol, zmachlenosť, gadžovanie, nadávky a čo sa týka povahy, tak ani neviem, bolo by tu toho veľa...zhrniem to teda do tej prijebanosti, ktorá dnes prekvitá...
Jednoznačne nadávky alebo jednoducho celkovo nevhodné správanie. Je pravda, že umelé prsia alebo zadok, čo si ženy myslia, že sa mužom páči, hoci mužom je to jedno, tak to sa mi nepáči tiež. Ale správanie je najdôležitejšie. Také veci ako povedzme okuliare, za to ľudia nemôžu, mám ich aj ja (aj keď mám často aj šošovky). A asi už len chlpy potom, o to sa môže človek starať.
@simona199 myslíš že sa to dá generalizovať na nejaké pohlavie? Žě každý chalan je ako pubertiak aj po dvadsiatke,ale každé dievča,čo oslávi osemnástku je automaticky vyspelá zrelá osobnosť,čo nemá puberťácke myslenie?
Jednoznačne tvár v štýle káčera Donalda (tona mejkapu, 8 vrstiev maskary a červený/fialový rúž), whatever umelé (nechty, prsia), selfie na štýl kačky atď.
Z povahových skôr namyslenosť, vodenie chlapov za nos a spanie s každým druhým, ktorý o ne zakopne. :S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked nadava o stošesť lebo je to podla nej super
ked si neholi podpazušie a ja mam kukať na jej chlpy ked zodvihne ruku
a ked vyzera jak kulturista
inak mi na každom človeku vadí niečo iné (som proste super osoba ja viem
.
.
.
.
vlastne mne sa baby nepáčia
Ešte som tam dala možno :,,Iné (do kom. čo) aby niekoho napadlo aj niečo o povahe no ani to nepomohlo... Chalani prosím, zamyslite sa nad tým, lebo @Riddler skôr vy sa chováte ako pubertiaci ....
what?
Prehnany makeup. Moja byvala sefka bola s nim hrozne mrzka, bez neho asi viac, ale daktore zeny su tak nechutne namalovane, ze lepsie, aby boli bez. No akne je sice mrzke, ale to sa tazko ovplyvni. Hej, zadok velky ako tekvica, ale to je skor unikatne pre tucne cernosky a mna celkovo tucne nepritahuju. Sam son nosil okuliare, a nemohol som si zvyknut, bez nich je to trocha lepsie. Som nefajciar, no nepatri to do vzhladu. Hanblivost tiez a sam som taky, o to vacsmi je problematicke nadviazat kontakt s takou. Chlpy? Tak pokial vidim drobne chlpky v pohode, nevidel som este gizelu. Vlasy? Nuz to je vselijake, na jezka urcite nie. Po zadok zaujimave. Ja mam rad vonave a usmievave.
-,-
Z výzoru:
Nepáči sa mi na dievčati môj nos
Nepáči sa mi moja pleť
Nepáči sa mi moja megajazva na bruchu
Nepáči sa mi vypuklý pupok
(To aj na mne)
Nepáčia sa mi piercingy a tetovania (väčšinou)
(Všeobecne na všetkých, ja nič z toho nemám)
A ešte povahu si chcela, hej?
Na mne sa mi nepáči depresívnosť a pesimizmus
Nepáči sa mi náladovosť
A všeobecne, nepáčia sa mi extrémy
Nepáči sa mi neoblomné presvedčenie o vlastnej pravde
Nepáčia sa mi večne zamračení a negatívni ľudia, denne stretávam v práci stovky ľudí a s takýmito naozaj radosť pracovať
Nepáčia sa mi špekulanti, detto
Nepáči sa mi povrchnosť
Nepáči sa mi hlúposť
Nepáčia sa mi arogantní ľudia
Z povahových skôr namyslenosť, vodenie chlapov za nos a spanie s každým druhým, ktorý o ne zakopne. :S