@24 neboj aj knizky mam
prave mam jednu rozcitanu lahko filozoficku
idem na nu tak sa majte dnes tu uz asi nebudem, idem citat papa
dakujem za vase tipy
Ja by som tie prachy roflákal na atrakcie ako 4D kino, Zoo a podobobné sprostosti Radšej mať zážitky na dlhé roky ako sajrajty na ksicht, ktoré mi vydržia tak 3 mesiace a rozdiel si všimneš ty + dvaja ľudia
Aj keď nevylučujem že by som si tam kúpil nejaké handry. Šicko z mierov :p
@sasi2680 - povedal by som že väčšina zmenární ti zmení peniaze bez poplatku - u nás poplatky berú len za ,,exotické,, meny. česká koruna je v pohode -teraz veľmi oslabila - tuším 34 korún za euro - čo je nič oproti roku-dvom.
do prahy by som isla aj ja ale hlavne kvoli mestu, da sa tam vsak kupit co na slovensku nie, ale zase vsetko sa da kupit cez net tak je to vlastne jedno...
@pawlo.. jaj ahaa.. no ale tuším mi raz kamaratka povedala že ked si v čechách chcela zameniť slovenské za české lebo už sa jej minuli tak vraj ju o dosť obrali.. no neviem ale aj tak si myslím že najviac by sa jej to tu oplatilo kúpiť..
@sasi2680 viac sa jej oplatí kupovať v česku, samozrejme ak nerátame cestu... a za zmenu si možno vypýtajú okolo 1,5 eura, teda my sme minulý rok tak platili- 50sk....
@lucates vidis, aspon niecim som vinimocna ale tak ja zakladam rôzne ankety, diskusie
a potom pre ostatnych ja tu kozmetiku M.A.C.- teda hlavne tie stetce potrebujem nielen na seba,ale do vybavi, aby ste boli mudri su to profesionalne vizazisticke stetce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
vdaka
ja by som si kupila knizky potom daku mikinu a cierne nohavice a potom knizky
neviem ti poradit, lebo neviem aka kozmetika tam je dobra,ale asi najskor si kup dake satocky a ak zvysi kozmetika...
prave mam jednu rozcitanu lahko filozoficku
idem na nu tak sa majte dnes tu uz asi nebudem, idem citat papa
dakujem za vase tipy
Krémiky a somarinky si môžeš kúpiť všade
Ja by som tie prachy roflákal na atrakcie ako 4D kino, Zoo a podobobné sprostosti Radšej mať zážitky na dlhé roky ako sajrajty na ksicht, ktoré mi vydržia tak 3 mesiace a rozdiel si všimneš ty + dvaja ľudia
Aj keď nevylučujem že by som si tam kúpil nejaké handry. Šicko z mierov :p
Sa nehanbíš vyhodiť toľko prachov na také k...ehm...raviny?
Nedalo mi
a potom pre ostatnych ja tu kozmetiku M.A.C.- teda hlavne tie stetce potrebujem nielen na seba,ale do vybavi, aby ste boli mudri su to profesionalne vizazisticke stetce
potom pivo, potom knizky a potom listok eurocity domov