Mam priateľku, sme spolu 3 týždne. Asi tak po týždni mi povedala, že stretla bývalého, že ho ma ešte rada, ale nie tak ako ho mala predtým. Ak by chcel,tak by sa k nemu vrátila. Potom povedala: Teba mam radšej Teba a chcem byť len s Tebou. Teraz maturuje,
kazdy reaguje na stres inac... a matura je dost stresujuca. nemusis to brat hned tak ze konec sveta, ja to poznam na sebe a kamosoch... kazdy nervozny, steka po inych nechaj ju tak kym neurobi vsetky skusky a potom ked bude mat pokoj tak uvidis ci je este stale odmerana alebo sa zmeni a bude ok... no a ak bude k tebe chladna tak si to zvaz sam ci ti za to stoji...
a to co ti povedala neviem ale ja mam taky pocit ze sa ti boji povedat do oci ze ta nelubi, skor mi z toho vyplyva ze si pre nu taky dobry kamos... ale to je len moj nazor, nepoznam vas
ja som tiez zakazala priatelovi za mnou chodit lebo by ma rozptyloval, ale ta nakoniec tu bol aj tak kazdy den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a to co ti povedala neviem ale ja mam taky pocit ze sa ti boji povedat do oci ze ta nelubi, skor mi z toho vyplyva ze si pre nu taky dobry kamos... ale to je len moj nazor, nepoznam vas
ja som tiez zakazala priatelovi za mnou chodit lebo by ma rozptyloval, ale ta nakoniec tu bol aj tak kazdy den