Mam priateľku, sme spolu 3 týždne. Asi tak po týždni mi povedala, že stretla bývalého, že ho ma ešte rada, ale nie tak ako ho mala predtým. Ak by chcel,tak by sa k nemu vrátila. Potom povedala: Teba mam radšej Teba a chcem byť len s Tebou. Teraz maturuje,
Kasli na nu, ktovie ci sa aj medzitym ako sa "ucila" na maturity nevratila k byvalemu, u takych nikdy nevies.Teba si mozno nasla len ako naplast na rozchod s tym byvalym. A navyse ste spolu velmi kratko a ak uz po 3 tyzdn. ochladla, tak je to zle znamenie. Popripade ak je to mozne sa s nou skus o tom porozpravat, a vsetko si na rovinu vyjasnit aby si vedel na com si.
No tak ja byť na tovojom mieste,tak sa s ňou najskôr porozpávam...teda najkôr treba počkať,kým skončia maturity,rozhovor veľa vecí rieši.Opýtaj sa,že čo chce,či by jej nebolo lepšie,keby ste boli kamaráti...skús sa správať tak kamarátsky,aby nemala pocit,že sa hneváš a že by ťa to nejako smrteľn ranilo.Povedz jej,čo skutočne cítiš a že ťa bolí,keď sa správa tak odmerane,ale že si vážiš sám seba,preto nechceš trpieť...No skús na to ísť nejako psychologicky a prinúť ju tak rozmýšľať.Je to strašne ťážké,ale to je moja rada...Tak držím päste a hádam bude výsledok čo najlepší
No pozri sa. nechas si skakat po nose? Budes ore kazdeho iba kusok handri. Alebo lepsie nechas robit zo seba psika???
Asi nie. Sa vykasli na nu. A zacne doliezat a ignoruj ju co ineho sa da povedat. Alebo bud naivka a doliezaj za nou. Aj tak pochybujem, ze sa uci na maturitu. rcite nie je nonstop za knihami.
Kazdeho maturanta co som sa pytal tak sa ucil maxmimalne tri dni pred skuskami a aj to len par minut.
asi bola vtedy dosť nasratá ked si za nou prišiel, možno že je ten typ človeka, ktorý sa naserie ak ho niekto vyruší pri niečom doležitom. Chod fakt radšej za nou po maturach a potom sa uvidí...
suhlasim so vsetkym co tu bolo napisane... keby ta mala rada tak chce byt s tebou aj viacej ako tych pat minut co si za nou prisiel... nemysli si ze sa uci teraz 24 hodin denne
Tiez si myslim, ze keby chcela tak by si čas na teba určite nasla. Ale ja byt tebou tak by som sa s nou určite este nerozisla a dočkala aspon dokonca maturit,lebo isto má teraz velke stresy a kazdý má obcas depky a potrebuje byt sám, A az potom sa rozhodla, ked ti povie ze ju to bud velmi mrzí alebo ze ta uz nechce
U mňa taký človek nemá budúcnosť lebo ja keď stretnem bývalú tak si pokecáme a jedno z druhým, ale viem prečo sme sa rozišli a prečo nám to neklapalo tak aký má význam to začínať aj keď ony sa mi stále páčia, čiže nejde o nič iné ako len o sex a sex a sex.
Sprava s k tebe ako k handre a to ste spolu len 3 tyzdne!!! podla mna nevie co robit od radosti - nevie co chce ale je si az privelmi ista ze jej budes tolerovat vsetky nalady a maniere, taaak si ta necha ako poistku kym nenajde niekoho lepsieho (mozno byvaleho)...- pekne premyslene =/ ja byt tebou uz s nou nie som!
Ja si myslím že ešte nezabudla an bývaleho a asi tak skroo ani nezabudne... dala by som jej bud cas..a ked by sa nezmenila ani po maturách tak by som to s nou ukoncila evidentne by to enmalo zmysel ked ti nedokazuje lásku aku by si si zaslúžil...
NO a ete aj ja si myslím že ked si už došiel za nou že mala byť milo prekvapená a aspon ta pozvať dnuka sa napiť ked je už tak teplo treba dodržiacvať pitný režim.... a možno je nem dobre vychovaná, ale myslím si čo som už napísala pred chvíľou.....
Otázka je za akých okolností sa rozišla s bývalým. Je možné až priam isté, že sa s ním nechcela rozísť, ale z nejakého dôvodu k tomu došlo a ty si bol len možnosť ako ten chaos, ktorý potom nastal v jej živote aspoň na chvíľu "upratať" resp. zakryť. Proste si len dočasné riešenie, ona pritom možno stále verí, že sa dajú ešte dokopy. Mal by si jej dať jasne najavo, čo od nej očakávaš a radšej to ukončiť teraz, ako sa potom ešte viac a zbytočne trápiť. Daj jej určitý čas na rozhodnutie: buď ty alebo on, neuspokoj sa len s tým, že teraz sa musí učiť, alebo, že ti dáva asi menej lásky ako by si chcel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Asi nie. Sa vykasli na nu. A zacne doliezat a ignoruj ju co ineho sa da povedat. Alebo bud naivka a doliezaj za nou. Aj tak pochybujem, ze sa uci na maturitu. rcite nie je nonstop za knihami.
Kazdeho maturanta co som sa pytal tak sa ucil maxmimalne tri dni pred skuskami a aj to len par minut.
Najdi si lepsiu
tie dalsie sa mi necelo citat, su moc dlhe
Posli ju niekam..
U mňa taký človek nemá budúcnosť lebo ja keď stretnem bývalú tak si pokecáme a jedno z druhým, ale viem prečo sme sa rozišli a prečo nám to neklapalo tak aký má význam to začínať aj keď ony sa mi stále páčia, čiže nejde o nič iné ako len o sex a sex a sex.
Asi jej zo šiestich kolies jedno vynecháva
potom jej zavolaj, sleduj ako sa bude k tebe spravat, co ti povie, a zistis ci chce s tebou pokracovat dalej alebo nie