Keď poruší sľub,ktorý tu verejne dal (že nebude vulgárny 5 dní) tak si oholí komplet celé telo ... (to je ruky, nohy, hlavu, hruď a iné časti svojho tela kde zarastá... +aj obočie )
@chocolate1 BTW môj nick nieje nadávka. je to prosté pomenovanie hovädzieho dobytka!
To že ti tak niekto nadáva je už iná kapusta. To je podobné, ako keď sestre poviem, že je tepšička... a preto slovo panvica, alebo tepša nemusí byť hneď nadávka, alebo vulgarizmus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ako ma chceš trestať @okay ? Ako vidíš, už teraz nepoužívam vulgarizmy, ale do vagíny stále viem a môžem poslať kohokoľvek
podla mna nie si take hovädo na ake sa hras, uz len preto ze v kazdom druhom komentari spominas ze si hovädo a pritom si aj mily
No minimálne pre @malapohroma @darkness a pre seba skúsim dokázať, že nemusím používať vulgarizy
@corvuscorax neprehliadnutelny
hovädo dnes 13:26, Otvor Webku »
hmmm ... poliať napalmom a opiecť si niečo na ňom... muhehehe
presne... nový vulgarizmus na BIRDZ je
DO RYBIŠKY
@corvuscorax @malapohroma som milý a slušný. Vo väčšine času taký som. No pokiaľ ma niekto nahnevá, tak prskám síru. vždy lepšie ako mu rovno vraziť
( tu to k tomu nejde, ale keby šlo... asi by som pri niektorých nadával menej )
@hov ädo to je normalne, za to este nemusis byt hovädo
@corvuscorax dosť bolo kofotín, už nepoužívam vulgarizmy odteraz!
Už len preto, že práve mám chuť jednu userku s mierne twilightovým nickom a inteligenciou sliepky poslať niekam...
NIE! Budem dobrý! aspoň 5 dní!
18 hovädo dnes 18:15 Ďalšie fóra »
undefined
undefined
undefined
ani jedno... kokotiny jedna, ako druhá
A teraz sa budem smiat ja,muhehehe
apropo @20 to bolo pred hodinou, ako pozerám
Vieš... ono to tak nefunguje ...
Do piči. Ja som vulgárna ? Ja si zapičujem. Do piči.
Autor výroku: Mora Nojsejová
na známosť sa dáva,že
@hov ädo sa rozhodol :
Keď poruší sľub,ktorý tu verejne dal (že nebude vulgárny 5 dní) tak si oholí komplet celé telo ... (to je ruky, nohy, hlavu, hruď a iné časti svojho tela kde zarastá... +aj obočie )
no to som teda zvedavá
Fakt prosím o výnimku. Obočie nie! Ak máte Boha v srdci a ste ľudia, prosím a apelujem na vás... obočie nie!
aspoň som sa zasmiala
Čo ak predsa staré skazené hovädo vydrží nepoužívať vulgarizmy 5 dní? Čo potom?
oholíš sa ty @corvuscorax ?
To že ti tak niekto nadáva je už iná kapusta. To je podobné, ako keď sestre poviem, že je tepšička... a preto slovo panvica, alebo tepša nemusí byť hneď nadávka, alebo vulgarizmus.
@hov ädo uz si slib porusil ze jo?
Teraz si sa vykrúcala, urobíš to aj ďalší víkend? Alebo rovno priznáš, že na to nemáš a že si lúzer?