@zajko30 to je tim ze sa hras na to co sa hras nechcem ti skaredo povedat je to jasne ze si "fake' teda podla mna daj dokaz ze si to naozaj ty potom uverim ale zatial nemam dovod verit niekomu ako tebe az sa hras na ...... tak robis hambu ludskemu druhu a zver na okraji lesa ma vecsiu hodnotu ako ty pokial sa nehras a je to pravda setko co tu pises tak je to tvoja osobna vec ale ako hovorim..... neber si to osobne potreboval som sa vykecat a je hned niekolko ciest ako zistit ci si to ty alebo nie teda pokial mas na bridz dva ucty a ver tomu ze si tu namahu na to dam
@stuntbiker tebe ide očo ?.ja som tumal už všetko a kvôli takým ako ty som zmazal foto, adresu bydliska a čo ja viem čo...škaredo som na to doplatil..ale ty si tu dva dni a ideš mi srať nervy....človek sa pekne okolo teba a ty ma ideš podozrievať z fejkov.....aby si ten fake nebol ty, lebo mi to začína byť podozrivé, že z ničoho nič ma ideš tu odjebávať, za dva dni si ma nemohol ani spoznať....a mám dva účta a ten druhý je mato29 je to môj frajer Mário a všetci to na birdzi vedia.........a davaj si pozor aby som si ja nezistil kto si a to by si už asi tak ľahko neprešlo.......zasran.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
..kvak..
Tak, akú odpoveď čakáš..?
Ale všetci sa na to tešíme!
..kvak..
@stunt
ja som ten podozry ja som fejk a ja budem ......
este mi len povec ako si doplatil na to ze si si dal prec adresu z bridz a nauc sa citat ja hovorim ze ti neverim ze si to naozaj ty
valibuk
..kvak..
filip