@fxx tiež ma táto kategória šokovala, lebo som si najprv predstavila vodičku ako synonumum šoférky ale potom mi došlo že to bude tichá vodička, čo myje briežky
ja som za "blaznivu kravu", ak to chapeme ako mile pojasene dievca, ktore ide do vsetkeho. Nema ziadne zabrany ( no dobre..odtuuul potuuul ) a stoji za kazdu srandu .. Vobec to nemusi byt krava len zato, ze ostatni su nudni a nevedia sa zabavat..
@awakista súhlasím...lebo on o mna vydržal fakt dlho bojovat Podla teba,aká je maximálna doba, že už potom aj on je blbec,že bojuje pre nič?A ty by si si čo vybrala na seba, ak sa ta smiem spýtat?
Ja si myslím, že každá žena má v sebe všetky tieto charakteristiky a milión ďalších k tomu. Každý deň sa prejaví jedna dominantne, ale ostatné tam v zábleskoch stále sú.
U mna je asi na poslednom ieste ta blazniva krava ... baba ktora si mysli ze je zabavna a inteligentna pritom ta jej "blazniva" zabava je dost nezabavna ba priam az otravna ... a tym ze si mysli ze aka je cool, zabavna,nadvecou ma v pici namyslene babiky - tym mi pride ten jej pristup este namyslenejsie ako tie "barbie" ci "naivne blondinky"
každá baba v sebe niečo ja som zase blázniva, že môjho priateľa boli so mna hlava a vždy ma napomina sú tam ľudia neskáč na mna.
Ale nedokážem by ticho a byť vyrovnaná a hrať sa na dospeláčku. Je to hra ktorej som nepochopila pravidlá a niekedy to musím incenovať, aby boli niektorí ľudia spokojní a keď sa to všetko skonči tak ma chytne s toho melanchólia, lebo som nebola sama sebou a neviem si najsť cestu sama k sebe a som duševné nevyrovnaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
najskor nejaku blaznivu kravu ale ta ticha vodicka ma dorazila este tam chyba kto druhemu jamu kope
namyslenú pipku najprv chcú, potom zistia, že je namyslená pipka - príklad: jedna modelka z našej školy, s ktorou niečo riešil môj priateľ...
tichú vodičku najskôr nikto neberie, ale nakoniec sa niekto predsa len nájde- príklad: ja
a tie zvyšné nepoznám
A uprednostnujú umelost pred prirodzenou krásou ..
Z plastikou , 1 k make uppom , umelými a zafarbenými vlasmi by som aj ja bola dokonalá a nádherná ...
Mýliš sa.
@mizoyka @awakista to si len vy zeny myslite, vacsinou take baby dost neznasame. vela dievcat som osral, ked som videl, ze sa tvaria nedostupne
Asi len kokoti v tvojom okoli by hlasovali za tu moznost
Ale nedokážem by ticho a byť vyrovnaná a hrať sa na dospeláčku. Je to hra ktorej som nepochopila pravidlá a niekedy to musím incenovať, aby boli niektorí ľudia spokojní a keď sa to všetko skonči tak ma chytne s toho melanchólia, lebo som nebola sama sebou a neviem si najsť cestu sama k sebe a som duševné nevyrovnaná.