Puberta !!!!!! a totálne sa tym ponižuju ..a znížia sa na taku uroven ktora je fakt len pre chudákov ktorý už nevedia ako zaujať ..ale na druhej strane ! každemu sa páči niečo iné ..niekomu sa páči ked ma holka na očiach iba špirálu a niekomu že je zmalovaná ako štetka !!! každopadne 13 ročne holky ?? ta kde sme to ?? kde ten svet speje ? ..brrr ..
že nemá zmysel niečo si myslieť .... škoda reči .... každopádne nič normálne sa o tom myslieť nedá ani keby sa chcelo...to jednoducho NEJDE DO KOPY aj ked ma dievča 20.... alebo aspon nie v takej velkej miere ako to poňali dnešné trinástky...
Dobre, tak sa teda opijaju, ved ony z toho vyrastu a mozno nie, mozno sa z nich stanu alkoholicky, a z obcasneho fajcenia z frajeriny sa stane akasi kazdodenna/kazdohodinova rutinna zalezitost, tak sa maluju, pretoze sa chcu pacit a v trinastich som tiez nebola nejaka kraska, aj ked som sa preto nemalovala.. chcu vyzerat starsie, no co. Nemyslim si, ze by to bola vasa vec
že im raz život jednu peknú s prepáčením prije*e a oni sa snáď spamätajú Myslia si, že je to "cool",ale akurát ich to robí len lacnými....Poznala som také,bohužiaľ, a nohé z nich dopadli tak, že v 15-tke už kočíkovali
ich život maju iba jeden tak ked si ho minu ich vec,vedel by som sa lepsie vyjadrit ale aby som nahodou niekoho neurazil..a ešte mali by sa nad sebou zamyslieť
mňa to napríklad rozčuľuje lebo ja 19ročná ktorá také veci nerobím potom vyzerám mladšie ako oni!!! ale šak to mi bude potom dobré na starobu ale im zlé :p
taak chcuu sa vyrovnat tym starsim, a chcu zaujat,,,ale nechapem jak ich mozu pustat rodicia na diskoteky a ine akcie :/ a nie to ze vsetko je "zevraj" od 18nast :/
No, ale každopádne musím povedať, že som mala spolužiačku, bola fajn a tak, ale v zlej partií a okolo tých trinástich-štrnástich to s ňou vyzeralo, že môže dopadnúť všelijako, ale vyrástla z toho a teraz je to jeden z najrozumnejších ľudí v mojom veku, čo poznám.
Je to pravda.. tento svet ide do hajzlu! A pred naším panelákom sa hrávajú také deti majú tak okolo 9 rokov a keď mám otvorené okno iba počujem kokotov a pičí a ako mu jebne a tak.. A keď im poviete aby nenadávali, tak vás pošlú do piče a utečú preč. Boha fakt sa to akosi všetko sere! Tá mládež nemá žiadnu budúcnosť.
v PO je takých milarda.. každý piatok v meste a na sídliskách ani nevravím a nektoré sa nemaľuju len JAK štetky.. oni nimi aj sú
Nevjem,lebo ja keď som mala 13 ani som si " neprdla" aby som šla niekde do baru ... keď už sa chcú opíjať nech sa zatvoria doma.. tak by mi to bolo prakticky jedno..ale ked sa natrepú do baru a začnú robiť zo seba " veľke opité" ženské..tak mi je z toho jedine tak zle :!
ja som bola taká istá, piť aj fajčiť som začala v trinástich, s čistým svedomím to priznám a prežila som. keždý v je v tom veku jebnutý jak trúba, každý sa potrebuje nejako odlíšiť, ja som si vybrala hentú cestu.
a nemyslím si, že by to bolo zlyhanie rodičov. mne tí moji dali vždy všetko, ak som sa správala tak, ako som sa mala. a keďže som mala dobré známky, veľa kamarátov a doma som bola vždy s úderom pol deviatej, nemali dôvod čuchať mi prsty alebo urobiť rodičovskú dychovú skúšku.
Ako v dnešnej dobe spoznať 13 ročné?-fajčia, pijú, jebu kade chodia(je im jedno s kym) fotia sa v spodnom pradle, potom tie fotky čapnú na net ...a s "extravagantnymi" doplnkami a oblecenim si myslia ze vyzeraju dobre, popritom v ich veku som sa fakt hrala este na dvore s kamaratmi a neobhanala som chalanov a chlast drogy a cigarety...a co si o nich myslim? no nic... skoda zapinania mozgovych zavitov...ja len lutujem ich buduce deti, ktore nebudu mat otca, pretoze ani matka nebude vediet kto je ich otcom...takze tak
chcu vyzerat starsie dospelo atd ale pride vek kedy budu chciet vyzerat mladsie...a inak ked som ja mala 13 tak to bolo tiez v mode (akurat ze ja som len smutne pozorovala ako sa moje kamaratky ozieraju a ku.via pricom som sa stavala samozrejme outsiderom) takze to neni zalezitost poslednych rokov ale dost dlhodoby trend...ved co ine je v telke ako sex a chlastanie je uz uplna samozrejmost...ach jo a potom sa cudujme ze to mladez nasleduje ked zovsadial krici ze sex na jednu noc je uplna supa a fajcenie a chlastanie extrasupercool...
Neriešim,len mi vadí že nadávajú,pijú,fajčia,obliekajú sa jak kur.y a hrajú sa na dospelé pritom v hlave majú prievan a niečo im povieš ťa pošlú do pi.e a ešte sa smejú...ale aj ja som bol podobný fajčil som v 13 nadával obliekal jak najväčší hoper a hral sa na dospeláka ale už som dostal rozum,nefajčím a keď ich vidím teraz len dúfam že raz dostanú rozum...
Ja si myslím, že to záleží od výchovy a od ich osobnosti...mňa vychovávali prísne a teraz už keď mi dávajú trocha voľnosti, tak dokážem sa rozhodnúť správne a miliónkrát ma volali piť, či fajčiť, ale proste som odmietla a keď som už išla tak som nepila. Myslím že to veľmi záleží od výchovy...ako rodičia pristupujú k takýmto veciam...
čo si o nich myslím ?zle formulovaná otázka ,ja si nemyslím nič ,je to ich život a netreba sa do toho starať ,ničia si život ,ale na to musia prísť proste sami ,ničia si telo aj dušu ,no každý na to musí prisť sám ,čo je dobré a čo je naopak zlé ,a to príde časom ,ak aspoň majú trošku rozumu a ak nie ,tak nikdy si nepomyslia ,že zle robili a robia a ostanú po celý život také ,nemyslím si ,že je to len puberta ..je to ,žiaľ,dnešný lifestyle mládeže
nechápem načo sa takéto veci aj riešia... však sú to deti ako tu bolo podotknuté... mece s nimi puberta... oni z toho vyrastú... tým že sa tu budeš na tým rozplývať sa nič nevyrieši ...
No...maľovanie by až tak nevadilo... teda ak nevyzerajú ako porcelánové bábiky tak umelé že je to až na smiech ale fajčeenie a pitie je trápne úprimne si myslím....my si dáme ...teda ja si dám akurát tak na konci roka (kalendárneho,školského ale tí čo pijú iba preto aby sa ukázali že niesu deti sa nimi robia ešte viac a to neplatí len pre 13-ročné ale od 13-18 fakt...fajčenie by som ešte pochopila niekto sa potkne potom sa to s tebou vezie ale nikto z nich nieje neaký silný fajčiar a pochybujem že by boli závislí na alkohole neskutočne trápne je keď za mnou nieko príde a treepne "no čo kedy ideme piť? muhahahahaha"
myslim si ze oni sa nielen tax maluju a sprawaju ako stetky ale su to aj stetky ktore skoncia jaq setky alebo uz teda skoncili...myslim ze to wzbudi maximalne taxu pozornost u clowek z taq toto teda tato baba dobre neskonci...a nie ze waw teda tado baba je kus urco ma aspon 20....to je omyl ktore si male 12 rocne baby myslia..
Pokiaľ sa 13-ročná maľuje jemne (špirála, a tak) a nevyzerá ako štetka tak je to v poriadku. A to, že sa opíjajú a fajčia len dokazuje ich pubertálnu nevyspelosť a to, že o živote vedia úplné hovno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
a keď, tak ono to ešte neznamená, že z nich vyrastú zlí ľudia
je mi to akosi jedno
Howgh xD
myslim si ze su zakomplexovane
I say: down with system
I say: down with system
prídu domov na***** rodičia a nadávajú ako je celý svet na ********
a kto im ponúkne hodnotu, ktorú je ľahko vyznávať? telka, módne časáky, spolužiaci
výzor vidno hneď.............dobré známky, talent a iné úspechy nie sú napísané na tričku - a kto im povie, že to celé stojí za to? nikto
kto im povie, že stojí za to flirtovať a ožierať sa? celá partia
v PO je takých milarda.. každý piatok v meste a na sídliskách ani nevravím a nektoré sa nemaľuju len JAK štetky.. oni nimi aj sú
Nevjem,lebo ja keď som mala 13 ani som si " neprdla" aby som šla niekde do baru ... keď už sa chcú opíjať nech sa zatvoria doma.. tak by mi to bolo prakticky jedno..ale ked sa natrepú do baru a začnú robiť zo seba " veľke opité" ženské..tak mi je z toho jedine tak zle :!
a nemyslím si, že by to bolo zlyhanie rodičov. mne tí moji dali vždy všetko, ak som sa správala tak, ako som sa mala. a keďže som mala dobré známky, veľa kamarátov a doma som bola vždy s úderom pol deviatej, nemali dôvod čuchať mi prsty alebo urobiť rodičovskú dychovú skúšku.
Nechápem tú prehnanú túžbu, tváriť sa "dospelo".
Akýmsi obdobím, keď ste sa tvárili jak páni sveta, mysleli ste si, že ste veľkí a búrili ste sa.
Tak čo to kritizujete. Každý z časom toho vyrastie. Mali by to riešiť ich rodičia
Veď keď možno raz dostanú rozum tak to oľutujú.
Ja mám 13 a toto by som nikdy nerobila.
Ale mňa netrápia. Ja mám svoj život a ony svoj. A ja svoj nepokazím.
pit legalne ma tak netesi...
"attention seeker"