Ako kamarát chalan neznamená že s ním baba spáva alebo tak. A je rozdieľ kamarát a priatelia... a pre mna su chalani lepsi priatelia, baby su svine a robia si casto podrazy a to ja nemusim...
@6 ale ba nehovor... pre teba to evidentne ale neplati ze @7 ? vies co si? kokot na entu kde n sa blizi k nekonecnu btw uz viem co budem pouzivat ako synonym k slovam idiot, obmedzenec, kkt a podobne, tvoj nick
Zase mi stacilo precitat nazov ankety a hned bolo jasne kto ju zalozil....nechapem,ako tu clovek ako ty este stale moze byt,a preco nie si preboha uz dvano zablokovany???
Warcrafta3 hlavne serie, ze aj ked podla neho su vsetky dievcata na svete stetky a kurvia sa s hociktorym chudakom, aj tak ziadna nechce spat s nim xD taky zvlastny paradox haha
@6 - to aby niektorý z adminov rýchlo zmazal túto anketu.
inak páči sa mi to rozloženie... respektíve to, že dve najčastejšie možnosti sú "sú to v pohode baby" a "patrím medzi ne".
a potom ešte sa mi páči že ten graf je pekne farebný.
a ešte sa mi páči možnosť "smrdia", hlavne to, že ak súvisí s otázkou, tak to znamená že ich zápach súvisí s tým, že majú veľa kamošov, čo znamená, že to nachytávajú od nich, čo znamená že chlapi sú smradľavé prasce.
@32 "a ešte sa mi páči možnosť "smrdia", hlavne to, že ak súvisí s otázkou, tak to znamená že ich zápach súvisí s tým, že majú veľa kamošov, čo znamená, že to nachytávajú od nich, čo znamená že chlapi sú smradľavé prasce.
nechapem, o co ide. to ze je niekto oblubeny, pripadne si lepsie rozumie s opacnym pohlavim, este neznamena nic. a taki, co si myslia, ze hej, budu uzasni chorobne ziarlivi frajeri. ked si nejaku vobec nabalia
tuto anketu mohol stvorit len clovek ktori fici na warcrafte ale co je horsie ten clovek je zakomplexovany chudak ktory uz nevie jak sa ma strapnit... uz by ho konecne mohol niekto bloknut!!! urobite tym velku radost mnohym birdzakom!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@4 že @warkcraft3 je kus niečoho som si už stihla všimnuť
inak páči sa mi to rozloženie... respektíve to, že dve najčastejšie možnosti sú "sú to v pohode baby" a "patrím medzi ne".
a potom ešte sa mi páči že ten graf je pekne farebný.
a ešte sa mi páči možnosť "smrdia", hlavne to, že ak súvisí s otázkou, tak to znamená že ich zápach súvisí s tým, že majú veľa kamošov, čo znamená, že to nachytávajú od nich, čo znamená že chlapi sú smradľavé prasce.
môže byť.
môže byť. "
@6 zaujimave ze ty to obit mozes...