Rafinované namotávanie ľudí, ktorí sa častokrát na MLM namotajú za vidinou rýchleho zbohatnutia. Sľubovanie vysokých úrokov a peniaze, ktoré reálne neuvidíš ak nie si prvý alebo druhý človek na vrchole pyramídy. Aj na tých neskôr príde, veď každý podvod má svoje obete ale aj vinníkov.
Jednoducho ak je na medzibankovom trhu default 6 - 7% a niekto ti zaručuje výnos 20,30,40%, tak je jasné, že to je legálne nedosiahnuteľná méta a zapácha to podvodom a špekuláciami. Vláda však už pripravuje nové zákony o ochrane vkladov spotrebiteľov, takže špekulantom sa práca opäť sťaží. Medzi podmienkami sa objaví, napr. vykazovanie základného imania s vysokými hodnotami, VEREJNÉ vykazovanie hospodárskeho zhodnotenia, ciele atď.
@monicqa15 moju kolegynu natiahli do herbalfeu, s tým, že plat neviem aky vysoky, nanutili jej kozmetiku ktoru musi predavat a že nebude musiet chodit po ziadnych kancelariach... hned prva vec je, že musela behat po kancelariach a ked povedala, že konci, nech si beru tie kozmetiky, tak jej povedali, že to su jej a že ich musi splatit... a za predpokladu, že jeden balik stoji 100 eur, tak si predstav aky hriesny dlh tam teraz ma... a okrem toho, žiaden nastupny plat tam nebol, len zisk z toho co predala
@7 - myslím že si jediný kto mi to uveril, ale ja ti verím že si nebol taký hlúpy
tak za rok a pol by som mohol zarábať cca 4,000 $ mesačne pre začiatok a žiadny ojebový multilevel to nieje klasická práca na kamióne, jediné čo mi v tom bráni je že nemaám green card ale aj na tom sa už pracuje potom ti hajzel pošlem pohladnicu z ameriky, môžem ?
Ale týmto sa nechcem staviť o nič, lebo isté to je, ale neviem kedy
@monicqa15 ak si s niekým z herbalife, daj mu facku. Oni vedia tak krásne nabulíkať ľudí , až nebudeš sama vedieť kto si. ŽIADNY MLM nefunguje. Vlastne, funguje, pre tých čo sú hore
a ver tomu že by si musela dať viac než 500% aby si sa dostala aspoň do stredu.
Povedz im že by sa mali hanbiť za to čo ľuďom vtĺkajú do hláv. Lebo sa im to skoro vždy podarí, aj mňa to na čas chytilo, ale potom som si uvedomil o čom ten slávny MLM je som bol ako opitý, keď sa tak nad tým zamyslím, aké veci som ľuďom táral aspoň že som to nemyslel vážne, lebo by som sa hanbil, ale aj tak niesom na to hrdý :/
oriflame a všetky kozmetiky - nie , je toho ako nasratého. Nájdi si buď normálnu robotu , alebo musíš mať nápad a podnikať. Inak to nejde.
@monicqa15 vždy je na začiatok niečo čo musíš dať. V herbalife za registráciu myslím 140€.
povedz jej nech to nechá tak, nech zbytočne neskúša niečo čo 150000 ludí pred ňou nezvládlo, lebo je to ojeb. bude jej trvať veľa času , strápňovania sa a námahy, než vôbec zarobí tých 140€ čo vloží,
v každom MLM je nejaký počiatočný vklad. A nikde to niesú drobné
najvacsia kravina na svete nepravidelny a nestabilny zarobok, zozen si radsej nieco normalne principom je vytazit s takychto nazvyme to ,,neskusenych ludi,, maximum, možno si zarobíš pár šušňov ale ako dlhodobý zdroj zárobku v tom nevidím.. a ani nie je človek akurát príde o nervy ktoré mu nikto nepreplatí
1.tak sestra bola an nejakom skoleni tak ma zaujima o co tu ide...
ODPOVEĎ: V skratke je to priamy predaj produktu (poistenie,kozmetika,služby) od výrobcu k spotrebiteľovi, Multilevel preto že sa tvorí akási pyramída predajcov ,ktorí hľadajú ďalších svojich predajcov z ktorých majú % z provízie ( predaného produktu ), ale zarábajú aj na tom čo sami predajú.
2. to maju ludia davat nejaky zaciatocny vklad alebo daco take?
ODPOVEĎ: existuje viacero druhov, najčastejšie sú ale
1.MLM na živnosť- máš živnosť a nakúpiš výrobky danej spoločnosti ( väčšinou za svoje peniaze) a z toho čo predáš ti ide provízia (% navyše z ceny)
2. MLM pri ktorom platíš za začiatočné školenie, resp. si zaviazaná robiť XY rokov (väčšinou 2) , pokiaľ nechceš zaplatiť za poskytnuté školenie, tieto poplatky za zjavných ,,pár kecov,, sa pohybujú v stovkách €ur a áno musia byť v zmluve (malými písmenkami na tristoosemdesiatej strane pod čiarou ) alebo musíš zvlášť podpísať papier o školení, radím prečítaj si vždy čo podpisuješ aj keď to má 30 strán
3. MLM bez akýchkoľvek vstupných poplatkov, ale tích je veľmi málo... (myslím Avonlejdy neplatia )
3.za co vlastne dostavaju ten plat??
ODPOVEĎ: ako som už spomínal ide o formu úkolovej mzdy, t.z. čo predáš to máš zarobené, preto tie lákadlá...zarobte aj 3000€ mesačne! áno pokial vieš za mesiac predať 4000 parfumov a máš ďalších 25 predávajúcich ktorí pod tebou predávajú a prinášajú ti mizivé provízie...
V ŽIADNOM MLM NEMÁŠ STÁLY GARANTOVANÝ PLAT, PRETO ĽUDIA KTORÍ SA SPOLIEHAJÚ NA PRÍJEM Z MLM BY SI MALI PREČÍTAŤ MôJ PRÍSPEVOK
Dúfam , že som ti aspoň v skratke objasnil o čo sa jedná a dohovoríš sestre nech radšej ide po večeroch upratovať kancle alebo robiť niekde čašníčku
Odkaz pre TROLLOV a Haterov : nie toto nie je skopčené z wikipedie každé slovo je z mojej hlavy ďakujem
oni slubuju krasne platy a hluposti a pritom je to cele o tom, ci sa tebe cosi vobec podari. mna chcela spoluziacka natiahnut do OVP ci jak je meno tej firmy. Ako nevedela som presne o co ide, vedela som len, že ona robi financneho analytika pre nejaku firmu a zavolali ma na pohovor. dobre sla som... hned po pohovore som vedela o co ide... najprv musis chodit na nejake skolenia co sa platia... potom musis sa pchat do zadku svojim známym a rodine, že im vybavis take a take veci... prve mesiace nedostanes ani hovno... ak po tých mesiacoch mas este nejakych znamych ktori ta este neposlali do riti, alebo si ich už nenatlacila na nejaku pre nich "vyhodnu" vec, si na tom dobre... možno si vtedy zarobis par drobnych, možno aj vacsiu ciastku co ta uplne poblazni... ale akonahle sa ti minu znamy a nemas už ziadnych klientov, poslu ta pekne do riti, lebo pre nich už nie si prinosom... tvoji znamy budu furt otravovani nejakým lizingom, uverom, kde este platia financneho poradcu.... a ty? nemas ani hovno a vsetci su na teba nasrati ...
co sa týka herbalifeu hore som napisala jak odrbali kolegynu a že od nej nechcu zobrat naspat ich pripravky, ktore neboli ani použite a musi ich zaplatit....
Herbalife je podnikanie a vobec som o tom vasom multi bla bla nepočul.Ale viem že v HBL maju velmi pekne prepracovaný marketing a nieje to žiadna pyramída,,,a ak ti pride 140 eur velky kapital do podnikania,,tak budeš do konca života zarabat ,,pekných,, 350eur mesačne a budeš spokojná.Tak držim palce.,,A ak si povedala že to 150 000 ludí pred nou to nezvládlo ,tak samozrejme to ani ona nezvládla.
Obdivujem tých,ktorí dokážu pracovať v MLM systéme ako su napriklad Amwa,Herbalife a podobne.Nemôžem povedať,že sa nedá na tom zarobiť,ale pri určitým veľkým predajom výrobkov ako poniektorí dokážu predať,domnievam sa,že táto práca je málo finančné ohodnotená.Najviac ma udivuje u poniektorých zfanatizovanosť a vôbec si neuvedomujú,že sa im priatelia alebo najbližší obrátili chrbtom a to len pre pár drobných. Nerozumiem tomu prečo práve Slovak,bude robiť všetko preto aby Amíci sa mali len a len lepšie.Pritom máme jednoduchší,dlhoročný domáci finančný systém,nekupovat a nepredavat. Napriklad; finančná možnosťpre každého,kto ma záujem zabezpečiť si pasívny príjem absolútne [podotykam] bez práce.Princíp spočíva v tom, ze si založíte účet v banke, ku ktorému dostanete platobnú kartu.Každá banka obdrží od obchodníka, u ktorého akúkoľvek platobnou kartou zaplatíte, 1-6 percentuálny poplatok z každého Vášho nákupu. Pri každej platbe touto kartou dostanete časť z ceny nákupu späť a tieto peniaze sa investuju do nehnuteľností, na ktorých získate spoluvlastnícky podiel. Po pár rokoch bežného nakupovanie a používanie karty si vytvoríte slušný pasívny príjem z prenájmu nehnuteľností. Odpovedzte si na nasledujúce otázky:
Čo momentálne získavate tým, že nakupujete?
Chceli by ste časť peňazí za svoje nákupy dostať späť?
Kedy si myslíte, že je najvhodnejšie začať pracovať na svojom pasívnom príjme?
Ak by ste mali záujem,kontakt; roko.r@post.sk prajem veľa úspechov
Ahojte, od roku 2012 bude na SK novy super produkt(zavedenie na trh), s ktorym si mozete zarobyt obrovske zarobky.Jedna sa o "zdravu kavu,caj,kakao(poznate niekoho kto tieto veci pije?) Samozrejme je to MLM.... kto ma zaujem si poriadne zarobyt nech sa ozve!
peterhiznan@gmail.com
bohuzial je prezentacia tohto produktu zatial len v nemcine(video),madarcine,angl.,rus.,slovinsky,
Zaujímavý pasívny príjem, práca na 5 - 10 minút denne dávaš reklamu na internetové stránky. Stačí internet, základná angličtina, začínaš s 0,99 eur denne, po týždni 2 eurá a po mesiaci? Záleží na Tebe. Pre všetkých, ktorí MLM kritizujú sme v Alexe medzi 200 najvačšími svetovými stránkami. Máte pravdu, nepodnikajte, nesnažte sa a pozerajte telku, tá vám dá viac Viac info na praca-doma.sk
Poznáte firmu Organo Gold? Firma funguje 5 rokov, v obratoch predbehla MLM spoločnosti ako sú amway, herbalife, oriflame, atď, prečo? Lebo majú kvalitný produkt a je to produkt, ktorý nikto nepotrebuje, ale všetci ho chcú a stále ho budú chcieť.
Na slovensku je táto firma len pár mesiacov, preto treba začať čo najskôr
Dobry den, hladam sikovnych ludi do novej MLM firmy.
Ide o MLM firmu s revolucnym produktom. Slovensko patri medzi TOP krajiny ktore rozbiehaju okolie. Stante sa sucastou a pridajte sa ku kapacitam kao Randy Gage a Eric Worre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jednoducho ak je na medzibankovom trhu default 6 - 7% a niekto ti zaručuje výnos 20,30,40%, tak je jasné, že to je legálne nedosiahnuteľná méta a zapácha to podvodom a špekuláciami. Vláda však už pripravuje nové zákony o ochrane vkladov spotrebiteľov, takže špekulantom sa práca opäť sťaží. Medzi podmienkami sa objaví, napr. vykazovanie základného imania s vysokými hodnotami, VEREJNÉ vykazovanie hospodárskeho zhodnotenia, ciele atď.
vela ludi poznam co v taom dacom pracuju
@7 - myslím že si jediný kto mi to uveril, ale ja ti verím že si nebol taký hlúpy
tak za rok a pol by som mohol zarábať cca 4,000 $ mesačne pre začiatok a žiadny ojebový multilevel to nieje klasická práca na kamióne, jediné čo mi v tom bráni je že nemaám green card ale aj na tom sa už pracuje potom ti hajzel pošlem pohladnicu z ameriky, môžem ?
Ale týmto sa nechcem staviť o nič, lebo isté to je, ale neviem kedy
@monicqa15 ak si s niekým z herbalife, daj mu facku. Oni vedia tak krásne nabulíkať ľudí , až nebudeš sama vedieť kto si. ŽIADNY MLM nefunguje. Vlastne, funguje, pre tých čo sú hore
a ver tomu že by si musela dať viac než 500% aby si sa dostala aspoň do stredu.
Povedz im že by sa mali hanbiť za to čo ľuďom vtĺkajú do hláv. Lebo sa im to skoro vždy podarí, aj mňa to na čas chytilo, ale potom som si uvedomil o čom ten slávny MLM je som bol ako opitý, keď sa tak nad tým zamyslím, aké veci som ľuďom táral aspoň že som to nemyslel vážne, lebo by som sa hanbil, ale aj tak niesom na to hrdý :/
oriflame a všetky kozmetiky - nie , je toho ako nasratého. Nájdi si buď normálnu robotu , alebo musíš mať nápad a podnikať. Inak to nejde.
to maju ludia davat nejaky zaciatocny vklad alebo daco take?
za co vlastne dostavaju ten plat?
povedz jej nech to nechá tak, nech zbytočne neskúša niečo čo 150000 ludí pred ňou nezvládlo, lebo je to ojeb. bude jej trvať veľa času , strápňovania sa a námahy, než vôbec zarobí tých 140€ čo vloží,
v každom MLM je nejaký počiatočný vklad. A nikde to niesú drobné
odpoved na tvoje otazky
1.tak sestra bola an nejakom skoleni tak ma zaujima o co tu ide...
ODPOVEĎ: V skratke je to priamy predaj produktu (poistenie,kozmetika,služby) od výrobcu k spotrebiteľovi, Multilevel preto že sa tvorí akási pyramída predajcov ,ktorí hľadajú ďalších svojich predajcov z ktorých majú % z provízie ( predaného produktu ), ale zarábajú aj na tom čo sami predajú.
2. to maju ludia davat nejaky zaciatocny vklad alebo daco take?
ODPOVEĎ: existuje viacero druhov, najčastejšie sú ale
1.MLM na živnosť- máš živnosť a nakúpiš výrobky danej spoločnosti ( väčšinou za svoje peniaze) a z toho čo predáš ti ide provízia (% navyše z ceny)
2. MLM pri ktorom platíš za začiatočné školenie, resp. si zaviazaná robiť XY rokov (väčšinou 2) , pokiaľ nechceš zaplatiť za poskytnuté školenie, tieto poplatky za zjavných ,,pár kecov,, sa pohybujú v stovkách €ur a áno musia byť v zmluve (malými písmenkami na tristoosemdesiatej strane pod čiarou ) alebo musíš zvlášť podpísať papier o školení, radím prečítaj si vždy čo podpisuješ aj keď to má 30 strán
3. MLM bez akýchkoľvek vstupných poplatkov, ale tích je veľmi málo... (myslím Avonlejdy neplatia )
3.za co vlastne dostavaju ten plat??
ODPOVEĎ: ako som už spomínal ide o formu úkolovej mzdy, t.z. čo predáš to máš zarobené, preto tie lákadlá...zarobte aj 3000€ mesačne! áno pokial vieš za mesiac predať 4000 parfumov a máš ďalších 25 predávajúcich ktorí pod tebou predávajú a prinášajú ti mizivé provízie...
V ŽIADNOM MLM NEMÁŠ STÁLY GARANTOVANÝ PLAT, PRETO ĽUDIA KTORÍ SA SPOLIEHAJÚ NA PRÍJEM Z MLM BY SI MALI PREČÍTAŤ MôJ PRÍSPEVOK
Dúfam , že som ti aspoň v skratke objasnil o čo sa jedná a dohovoríš sestre nech radšej ide po večeroch upratovať kancle alebo robiť niekde čašníčku
Odkaz pre TROLLOV a Haterov : nie toto nie je skopčené z wikipedie každé slovo je z mojej hlavy ďakujem
co sa týka herbalifeu hore som napisala jak odrbali kolegynu a že od nej nechcu zobrat naspat ich pripravky, ktore neboli ani použite a musi ich zaplatit....
Jehovista s herbalifom.
Čo momentálne získavate tým, že nakupujete?
Chceli by ste časť peňazí za svoje nákupy dostať späť?
Kedy si myslíte, že je najvhodnejšie začať pracovať na svojom pasívnom príjme?
Ak by ste mali záujem,kontakt; roko.r@post.sk prajem veľa úspechov
peterhiznan@gmail.com
bohuzial je prezentacia tohto produktu zatial len v nemcine(video),madarcine,angl.,rus.,slovinsky,
Na slovensku je táto firma len pár mesiacov, preto treba začať čo najskôr
» organokava.sk/...
» www.10incomes.com/page/mlm-500-mo...
Ide o MLM firmu s revolucnym produktom. Slovensko patri medzi TOP krajiny ktore rozbiehaju okolie. Stante sa sucastou a pridajte sa ku kapacitam kao Randy Gage a Eric Worre.
Viac info na kariera.tran@gmail.com