predsa nebudem svoje telo ukazovaqt kazdemu komu sa zachce ist na nudaplaz.. de zme.. iba svojmu milemu kt. momentalne nemam ale nikdy neviete
kazdopadne moj fotrovci su nudisti a mamci uz sa stalo ze si na nej nejaky neborak honcoval v krikoch takze nevim, ja neplanujem behat hola niekde inde ako v kupelni a vo svojej izbe
ja nemam problem sa vyzliect pred chalanom pred rovnakym pohlavym nemam problem s nicim ale keby pred holkami tak to by uz bol trocha problemm ale keby sme sa blizsie poznali tak uz tez neni problem DDDDDDDDDDDDD
no fuj a sa hanbi vyzliect na zachode co ak to zachod dakomu pove ale ne coste mam rad nahotu ale ne ze stale chodim holy a vzleciem sa hocikde maximalne do slipov pri hocikom dalej nikdyyy a ja som tez toho nazoru ze rovnaku pohlavie sa nema hanbit cize chlapec sa nema hanbit chlpacaaa a dievca dievcata ale nech to zostane iba pri tom bo ked som bol v satni som sa preobliekal śprchoval som sa preto som bol holy ma jeden teply chlapec chytil za rit a strcil mi ho do riti to bolo najhorsieee co sa mi kedy stalo bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nahota bola v staroveku prirodzená. Mladí ľudia chodili na ulici nahý a pokiaľ sa o seba mladí človek nestaral že bol tučný a podobne tak to všetci ľudia videli a mohli na nich pľuvať a podobne - to nútilo každého človeka udržiavať sa v perfektnom stave
@14 xcel by som mat tvoje zazitky teda aspon tento jeden ale neverim ze si ho mal dnuka v zadku, lebo to prvy krat riadne boly ehm..uz som sa prezradil dobre dobre uz som ticho
@16@17 akurat som sa zohol pre uterak tak mal prilezitost ale som ho kopol medzi gule tak ze sa mu uz v zivote nepostavi takze moze strkat do riti konom
@18 ahaa.. ja som sa raz zohol ties po daco, a uz nikdy viac bolelo to jak svina a ja debil som ho potom este fejcil no co uz, ved to boly moje sracky ..ehm...sory ze som to tak napisal, snad som neporusil ziadne z pravidiel ked ano tak sa ospravedlnujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kazdopadne moj fotrovci su nudisti a mamci uz sa stalo ze si na nej nejaky neborak honcoval v krikoch takze nevim, ja neplanujem behat hola niekde inde ako v kupelni a vo svojej izbe