Co si myslite o modernom trende prace z domu? Vela ludia zarabaju na youtuboch, komentovani pocitacovych hier alebo blogovani, dalsi sa zas zivia internetovym marketingom, alebo niektore baby live chatmi.Dokazali by ste pracovat z domu a bavilo by vas to?
@majqqqo lenže ja by som také kokotiny ako oni ani nevedel vymýšľať,ani by mi nenapadlo namazať si nutelu na ksicht,alebo si sadnúť pred webku a teraz puberťákom o niečom kecať,čiže neviem aké peniaze by mi mali zmeniť názor,keďže mne ako youtuberovi by sa žiadne neponúkali
@loveillumination ja by som ani na kopírovanie zahraničných detí nemal žalúdok a bolo by mi to megatrápne,čiže video za ktoré by mi bol niekto ochotný zaplatiť by som nevedel vyprodukovať
co by som si o tom mala mysliet, ak ich to bavi/naplna/vyhovuje, tak super zalezi od toho co clovek robi, no nepaci sa mi tento trend sediet 8 hodin denne niekde v kancli od 9-5, a aj ked pracujem iba na parttime, som strasne rada, ze mam firemny ntb a moznost mat home office, je fajn ak ma clovek moznost rozostavit si cas podla seba
Mam sice full time job, ale pracujem aj z domu, ked robim na viac projektoch naraz tak sa od PC nepohnem aj cely den, popritom sa ucim e-tradingu, mam obcas pocit ze dva monitory a 24 hodin mi ani nestacia
@chlorofyl mozes ist cez obchvat, alebo cez slovnaft vzdy je to rovnake. Preto treba skoro vstavat a koncit v praci pred tretou vtedy su este cesty prazdne (okrem piatku)
bola som niekolko mesiacov doma a zistila som, ze nie som schopna robit ked som doma, lebo som lenive hovado, ktore radsej pozera serialy. cize mne uplne vyhovuje chodit do prace ale tym co vhovuje mat HO to prajem
Pracoval som často aj z domu aj z kanclu...mne osobne vyhovuje chodiť do práce, jediné čo mi vadilo, bolo to dochádzanie, ale teraz keď to budem mať 10 minút cesty, rád pôjdem do práce Predsa len budem v kontakte s ľuďmi, viac srandy a tak
Mne sa skor pacia pyramidy, nie robit pre nich ako affiliate ( kamarat robi pre jednu akurat si zriadil v nr kancelariu a ide mu to - ocividne , ale vytvorit si vlastnu...) ...
@xy12345 takze zarabat na ludskej hluposti? mna uz par krat nahovarali na podobne veci vzdy som odpovedal takymto stylom, "nie, nie, nie, nie, nemam zaujem, dovidenia". Ale ludia ktori nemaju pracu, alebo zarabaju par korun a zufalo potrebuju peniaze sa na taketo lahko nechaju ukecat... ja by som nemal zaludok na to robit z ludi kokotov. A fakt nechapem ked niekto chce prist k peniazom podvodom. Je x moznosti ako sa da zarobit aj normalnym cestnym sposobom velke peniaze.
ja doma nedokazem robit nic
pokial je v miestnosti kde sa nachadzam postel, tak si automaticky lahnem a kukam serialy a videa a picoviny len aby som este viac osprostela
plne mi vyhovuje sa vzdy vzdialit a byt v kolektive, preto by som nedokazala pracovat z domu
Raz chcem byt taky pan, ze budem moct pracovat z domu a nemyslim tym youtube ani blogy to vobec, normalnu pracu, akurat k nej potrebujem len pc, takze chodit niekam je strata casu
Byť youteberom je byť mojím snom a @Riddler ak by si si kukla jeho súčasné videá tak myslím že by si aspoň trochu pozmenila názor, áno vtedy robil chu*oviny ale teraz docela robí normálne videá. No to noe je podstatné, chcem tým povedať, že keď si na youtube nahrabete ľudí dokážete presadiť svoj názor, myšlienku a pod. U mňa majú títo ľudia rešpekt, lebo ma zabávajú a aj kopec ďalších ľudí. Je to podľa mňa sranda, že hrajtere hru alebo robíte vlogy a dostávate za to peniaze pokiaľ máte úspech. A naviac vás zbožňuje mnoho ľudí z stále chodíte niekam po výletoch myslím tým akcie a pod. Bohažiaľ takéto veci by chcel každý a preto každé tretie decko točí na youtube.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja doma nedokazem robit nic
pokial je v miestnosti kde sa nachadzam postel, tak si automaticky lahnem a kukam serialy a videa a picoviny len aby som este viac osprostela
plne mi vyhovuje sa vzdy vzdialit a byt v kolektive, preto by som nedokazala pracovat z domu
░░░░░░░░░░░░▄▀▀▌░░░░░░░ ░░░░░░░▄▀█░░█▄▀░░░░░░░░ ░░░▄▄▀▐▌░▐▌░█░░░▄▄▀▀▌░░ ░▀▀█░░█▄▄▀░░▄▄▀▀▌▄█▌▌░░ ░░░█░░░░░▄▀▀▄▄▐▒▌███▐░░ ░░░▀░░░▐▀▄█▀▀▒▒▒▌███▐░░ ░░▄▀▀▌░▐▐██▌▒▄▐▒▌███▐▀▐ ▐▀▄█▌▌░▐▐█████▐▒▌███▄█▐ ▐▐██▌▌░▐▐███▀▒▒▒▌████▀▐ ▐▐██▌▌░▐▐███▒▄▐▒▌█▀▄▄▀▀ ▐▐██▌▌▀▐▐█████▐▒▄▄▀░░░░ ▐▐██▌▄█▐▐█▀▀▄▄▀▀░░░░░░░ ▐▐████▀▐▄▄▀▀░░░░░░░░░░░ ▐▐█▀▀▄▀▀░░░░░░░░░░░░░░░ ▐▄▄▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░