MYslím si že si retardované max. 13 ročné decko ktoré trávi väčšinu dňa preklikávaním používateľov na pokeci a druhú časť strávi copy/paste debilných statusov na facebooku do ktorých ti ľudia komentujú ako ťa majú radi a ty si nad tým honíš ego.
Ďalej tipujem ža na facebooku máš cca 100 až 350 priateľov z kotrých osobne poznáš najviac 50.
Potom mám dojem že si myslííš že si mega dospelá a teda sa zmaluješ ako fuchtla, vykrútiš papuľu o 380 stupňov aj dáke drobné, odfotíš to z 532 strán a vycapíš na pokec kde máš jebnutý nick do ktorého je zakomponované niečo ako "lil" alebo "xD"
Ešte si o tebe myslím že si mongol, pretože slovák nenapíše krawa ale krava.
Mám aj pokračovať či ti to stačí na to aby si sa odhlásila a už sem nikdy neprišla?
Ak nestačí tak si daj facku a môžme pokračovať určite nájdem ešte veľa vecí za ktoré ťa zdissovať.
ok aj ja zakladam debilne ankety , ale nemyslim si ze az takto a ked si to nekdo aj mysli mam ho v pici , no a co si o tebe myslim ? nepoznam ta ale podla tej ankety ze si jebnuta ako dalsich 90 % ludi co chodi na net pisat taketo kktiny
Užívatelia tejto internetovej stránky už nemajú ani tie stopové zbytky úrovne, ktoré kedysi mali. Teda samozrejme hovorím o väčšine, pretože dnes som tu aj ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ďalej tipujem ža na facebooku máš cca 100 až 350 priateľov z kotrých osobne poznáš najviac 50.
Potom mám dojem že si myslííš že si mega dospelá a teda sa zmaluješ ako fuchtla, vykrútiš papuľu o 380 stupňov aj dáke drobné, odfotíš to z 532 strán a vycapíš na pokec kde máš jebnutý nick do ktorého je zakomponované niečo ako "lil" alebo "xD"
Ešte si o tebe myslím že si mongol, pretože slovák nenapíše krawa ale krava.
Mám aj pokračovať či ti to stačí na to aby si sa odhlásila a už sem nikdy neprišla?
Ak nestačí tak si daj facku a môžme pokračovať určite nájdem ešte veľa vecí za ktoré ťa zdissovať.
však sa pozri na tie fora,to su už naozaj len samé deti
podľa mňa je nadržana = super
kde sme sa to dostali
si pica
Konečne to poviem aj ja ..
Daj si facku, dieťa!!
Ja by som povedala, že je Poľka.. Teda neviem jak sú na tom Mongoli s v a w.. Al
@7 (ROFL)