podla toho kolko ma rokov , ved to tak treba na vyburenie vyskusat tie bozkavacky, aby ked si niekoho najde ho nepodvadzala...je to normal, skoro kazda normalna si tym prejde...a kurva isto nie , ked s nimi nespava...
holyknight - fakt divny nazor , aj ked ta nepoznam , nechcem sudit...ty si si tym nepresiel?neverim...vy chlapi radi sudite baby a na seba sa castokrat nepozriete...my sme hned jebnute, abo lahke...cest vynimkam, chlapci dobri - ako ten moj...:o)
bufffy preco rovno nepovies ze pises o sebe? Ale inak co by som si mal o nej mysliet? Tak sa bozkava a co? Ja by som sa tiez keby je s kym Ale tak ma svoje zasady tak pohoda...
Podla mna je to podla toho, co tym chce dosiahnut...akoze co je pre nu to bozkavanie? Zeby to bolo pre srandu??? Len tak z kratkej chvile? Alebo jej to pomaha nejako? smiley: Povazuje bozky za nieco viac ako len prijemne dotyky pier? @1 2 to vystihla, okrem toho je to v podstate jej vec, neviem preco ta to vlastne trapi (nic v zlom nikomu
ja by som ju nenazvala nijak... skôr rozumnou a dôvod? Lebo nerobí to, čo ostatní ale riadi sa vlastnými pocitmi. Vieš s koľkými chalanmi som sa ja bozkávala a nenávdzala som ich na nič viac? ... bozkávanie je krásne... tak nech si to užíva...
Hoci sama nie som zástanca takýchto slečien ... ale tak ich vec, a nemusí to hned svedčiť o detinskosti a nevyspelosti, možno sa im to skrátka páči a nudí ich to stále s jedným a tým istým.. Neviem. Pre mna je bozkávanie príliš intímna činnosť na to, aby som ho praktizovala s kadekým - hoci každý máme svoje prešľapy...
pokial s nikym z nich nechodi tak nerobi nic zle...niekto ma sex na jdenu noc niekto partnera na bozkavanie na jeden vecer... pokial nebude rozsirovat nekaju chorobu tak nech kludne pokracuje... nikomu neublizuje... neviem preco by mala byt jebnuta
ako by sme ju mali nazvať? ..Každý ju nazve po svojom.. Niekto, že si užíva.. je mladá.. a druhý, že je to kur ... Načo sa pýtaš? nerieš druhých a rob si čo chceš..
co si o takej pomyslim?ze je je asi taka jak ja v 16-stke...a myslim ze je to uplne normalne.divne by to bolo,len keby s nimi aj spala.ale kedze nie,tak nevim,preco by ju mal nekdo odsudzovat.skor obdiv,lebo dneska niektore baby zjavne nevedia co so sebu...to toto je v poho
je to len zajebavanie sa...bozkavanie sa bez zavazkov...to je asi taq ze ked nechce nic riesit s chalanom ale paci sa jej taq sa s nim zajebava a ide dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
preboha to je čo za názor?
proste si uziva-suhlas s mixelle..
vie ako zbalit chalana..i ked nepatri k najkrajsim..
@2 - hlupy nazor
@4 - hlupy nazor
@5 - hlupy nazor
@7 - vcelku lepsi nazor
@8 - vcelku lepsi nazor
@9 - hlupy nazor
@1 0 - riadne hlupy nazor
@1 2 - vcelku fajn nazor
Podla mna je to podla toho, co tym chce dosiahnut...akoze co je pre nu to bozkavanie? Zeby to bolo pre srandu??? Len tak z kratkej chvile? Alebo jej to pomaha nejako? smiley: Povazuje bozky za nieco viac ako len prijemne dotyky pier? @1 2 to vystihla, okrem toho je to v podstate jej vec, neviem preco ta to vlastne trapi (nic v zlom nikomu
@22
@25 - ked mas holku rad, tak nejde len o to
Hoci sama nie som zástanca takýchto slečien ... ale tak ich vec, a nemusí to hned svedčiť o detinskosti a nevyspelosti, možno sa im to skrátka páči a nudí ich to stále s jedným a tým istým.. Neviem. Pre mna je bozkávanie príliš intímna činnosť na to, aby som ho praktizovala s kadekým - hoci každý máme svoje prešľapy...
hlada spravneho, nie je na tom nic zle