typický príklad Slováka: Pičovať, sedieť na riti a pičovať na druhých, že nič nerobia. A zase len pičovať. Veď ste SMIEŠNI! Spravte to sami, keď ste takí múdri!
Ako to tu tak čítam, mnoho ľudí nie je spokojných a preto, ako prvý dôstojník internetu som sa rozhodol zbaviť Tomáša velenia. Od dnes preberám Birdz pod svoju kontrolu a zaistím, že všetci budú spokojní...Moc do rúk ľuďom, moc do rúk ľuďom!
A prvá vec čo zavediem je gombík, ktorý bude dostupný z akejkoľvek obrazovky birdzu. Jeho stlačením mi pošlete 5hviezdičiek na všetky blogy.
@l1me možno to, čo som napísala, je smiešne, ale ty tak či tak stále píšeš s chybami, nech sa opravuješ koľko chceš
stále nadávate. na všetko. predsa, toto je virtuálny svet! prečo si na ňom tak zakladáte?! Som na birdzi vyše šiestich rokov a NAOZAJ mi neprekážajú hlúposti, ktoré tu stále riešite ako problémové
Neprežívajte to tak, preboha a vybehnite aj do ulíc normálne žiť.
ďalšie hádky o tom ako to pokašlali dalších tritisíc zbytočných for stavov a neviem čoho kritizovanie a nadávanie adminom prečo to toľko trvá nič viac som nepostrehla z toho
zaberie mi to asi tak tri minúty.. A prečo to riešim? pretože ma už hnevá sledovať neustále sťažnosti a pičungy, pričom dotyční nikdy nič nedokázali (takéhoto formátu). a v uliciach sa tiež zaoberám ľuďmi
plus, facebook? použila by som mobil? alebo zobrala knihu? išla na pivo? mala v piči?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
budú sa zakladať fóra typu:
Čo si predstavuješ pod pojmom "zmena BIRDZu" ?
a že koniec je ešte ďalej, než si vieme predstaviť
mozno ponecha blogy..
proste fail...ale nesťažujem sa aj snaha sa cení ...
ale hovno...toto tu nikdy nebude!
a naivitu ľudí čo si myslia že sa niečo stane pritom tomáško akosi na nás "pozabudol"
...ked raz clovek vytvori stranku a slubuje nove veci tak by mal aj dodrzat slovo alebo to jednoducho vzdat...
tomas je urcite dost obklopeny kamaratmi ktory mu radi pomozu ...
ja ked robim svoj projekt s niekym tak tu svoju cast musim dokopat bez ohladu ci picuju na mna ti od ktorych zavisia na tej mojej casti...
A prvá vec čo zavediem je gombík, ktorý bude dostupný z akejkoľvek obrazovky birdzu. Jeho stlačením mi pošlete 5hviezdičiek na všetky blogy.
Moc do rúk ľuďom, moc do rúk ľuďom!
stále nadávate. na všetko. predsa, toto je virtuálny svet! prečo si na ňom tak zakladáte?! Som na birdzi vyše šiestich rokov a NAOZAJ mi neprekážajú hlúposti, ktoré tu stále riešite ako problémové
Neprežívajte to tak, preboha a vybehnite aj do ulíc normálne žiť.
a preco to ty tak riesis? nie je lepsie ist do ulic ako sa zaoberat ludmi?
co by si robila kebyze sa tato situacia stane na fb?
zaberie mi to asi tak tri minúty.. A prečo to riešim? pretože ma už hnevá sledovať neustále sťažnosti a pičungy, pričom dotyční nikdy nič nedokázali (takéhoto formátu). a v uliciach sa tiež zaoberám ľuďmi
plus, facebook? použila by som mobil? alebo zobrala knihu? išla na pivo? mala v piči?