Ja som s nervami v koncoch. 2900 spamov od kosmikloveho...je mi zle keď pozriem na to číslo.
Neviem nájsť ani jednu ts od kamošov, ani neviem či mi @tomas odpísal na moju sťažnosť a preto ťa @tomas prosím aj touto cestou, aby si mi vymazal všetky ja
@biancadetolle pribudla funkcia "Vymaž všetky správy od tohto uživateľa" - vymaže to všetky správy, ktoré ti za daný mesiac poslal
čiže ak otvoríš ľubovoľnú správu od niekoho, a klikneš na hento tak to zmaže všetky správy od toho uživateľa (neskúšal som to pri 2400 správach, možno tam to pôjde trochu pomalšie, ale malo by to fungovať, a funguje to všetkým, na všetky nicky).
POZOR: Zmaže to VŠETKY správy od toho uživateľa, ktoré ti napísal v danom mesiaci (čiže aj neprečítané).
@james144 praveze ja som nic neprehnal, preto som nechapal co to ma vsetko znamenat. Inak cislo nezmenila. Problem bol inde ale to sem pisat nebudem. Takze rano sme sa porozpravali a uz je to ok to vies ked sa dvaja lubia tak obcas vznikaju taketo nedorozumenia a potom z toho zbytocne hadky. A preto spam lebo viem ze sa jeduje ked ma vela sprav a nestiha odpisovat. Vzdy lepsie spam ako nejaki psychopati co svoje polovicky fyzicky tyraju. Len ma mrzi ze ma musela takto verejne zhovadit. Obaja robime hluposti ked sme nastvani...
@tomas to je fajn. Aspon k niecomu ta toto dokopal inak by si mohol este narychlo spravit aj mazanie fanusikov
@Petika ty comu sa rehoces? ked nevies o co ide tak naco rypes? a odporucam ti, si na wikipedii nastudovat co/kto je to psychopat...
"Psychopatia je nevyvážená,, neharmonická osobnosť, u ktorej niektoré črty sú príliš zdôraznené a iné potlačené; mimoriadne pestrá škála prejavov od povahových odchyliek neškodného čudáctva až po násilné antisociálne správanie. Termín "psychopatia" sa v odborných kruhoch už nepoužíva, nahradil ho termín "porucha osobnosti", ktorý je menej sprofanovaný."
myslim ze z toho sa na mna nehodi absolutne nic...ak hadky vo vztahoch, alebo skodenie cez internet (spamy, virusy, hack) povazujes za psycho tak potom jedina " LOL" si tu ty...
@James144 tym "praveze ja som nic neprehnal" som myslel este pred spamovanim...
@Tomice27 tak nimi uz odstrel a bude pokoj jak od teba tak od tych tvojich debilnych poznamok
@Tomice27 hej? poznas ma lepsie ako sa poznam ja? keby si ma poznal tak by si vedel ze ja som prevazne nekonfliktny kludny clovek ktory ma vacsinu veci na haku...ale kazdy ma svoje medze ktore ked niekto prekroci tak je zle...
@Kosmiklove no ved ja som tiež taký nekonfliktný.. hádam sa len ked to niekto fakt preženie.. a ty si to preháňal fakt riadne.. a dlhodobo... ja proti tebe inak nič nemám a vážne ma už nebaví sa s tebou vkuse vadiť.... mňa len štvalo a aj štve, čo robíš... ubližuješ
@Tomice27 odporucam ti sa starat o seba...to ci som ja nieco prehnal alebo nie neni fakt tvoj problem tak by som ocenil keby si sa nestrkal tam kde ta netreba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Posadnutost je najhorsia choroba, exorcistu na teba
Ako ja som tiež raz urobil takú blbosť že som vyzeral ako nejaký blázon a neuvedomoval som si to ale stačilo vysvetliť a doteraz sa za seba hanbím.
@Kosmiklove síce neviem čo je medzi vami ale zrejme si niečo prehnal a mal by si sa ospravedlniť.
čiže ak otvoríš ľubovoľnú správu od niekoho, a klikneš na hento tak to zmaže všetky správy od toho uživateľa (neskúšal som to pri 2400 správach, možno tam to pôjde trochu pomalšie, ale malo by to fungovať, a funguje to všetkým, na všetky nicky).
POZOR: Zmaže to VŠETKY správy od toho uživateľa, ktoré ti napísal v danom mesiaci (čiže aj neprečítané).
@tomas to je fajn. Aspon k niecomu ta toto dokopal inak by si mohol este narychlo spravit aj mazanie fanusikov
@jeko myslim ze s tymto si uplne mimo problem...nabuduce si radsej rozmysli co napises predtym ako to napises a odosles
"Psychopatia je nevyvážená,, neharmonická osobnosť, u ktorej niektoré črty sú príliš zdôraznené a iné potlačené; mimoriadne pestrá škála prejavov od povahových odchyliek neškodného čudáctva až po násilné antisociálne správanie. Termín "psychopatia" sa v odborných kruhoch už nepoužíva, nahradil ho termín "porucha osobnosti", ktorý je menej sprofanovaný."
myslim ze z toho sa na mna nehodi absolutne nic...ak hadky vo vztahoch, alebo skodenie cez internet (spamy, virusy, hack) povazujes za psycho tak potom jedina " LOL" si tu ty...
@James144 tym "praveze ja som nic neprehnal" som myslel este pred spamovanim...
@Tomice27 tak nimi uz odstrel a bude pokoj jak od teba tak od tych tvojich debilnych poznamok
@Tomice27 hej? poznas ma lepsie ako sa poznam ja? keby si ma poznal tak by si vedel ze ja som prevazne nekonfliktny kludny clovek ktory ma vacsinu veci na haku...ale kazdy ma svoje medze ktore ked niekto prekroci tak je zle...
aj cigani by to lepsie pochopili