Prisla som si kvam pre radu.Mam take stresujuce obdobie.Chodim do skoly externe,robim si maturitu,v january mam skusky,robim si aj vodicak a skusky mam koncom decembra.pracujem vo fitness centre.Sef namna nalieha aby som sa ucila nieco o tych proteinoch c
Neboj sa, to zvladnes.. aj ja teraz maturujem a mam z toho tiez nervy. Ale vidim ze ty mas toho dost teda. Vodicak je v pohodke viacmenej. Hm, zo sefom by sa nedalo nejako dohodnut?
Tiež si myslím, že máš toho zbytočne veľa, skúšky na vodičský sa dajú preložiť, brigáda sa dá "zrušiť" a môžeš sa naplno venovať škole, čo je podľa mňa z tých 3 najdôležitejšie! A potom nemusíš nič lutovať!
ja som sice len tretiak tak sa neucim na maturu ale vodicak si prave robim a vôbec sa na to neucim lebo podla mna je to dost lahke a polku toho vjem a to co ne sa naucim na tej hodine takze to je pohodka a skusky mam tiez koncom decembra o proteinoch viem celkom dost a ani nerobim v posilke a ta maturita je asi najväcsi problem ale ostatne by som videl dost male problemiky
Podľa mňa si si to skomplikovala sama. Neviem prečo si to ľudia takto komplikujú. V našej triede to bolo detto. Načo si robíš vodičák práve v čase maturity ? Ja som si robil vodičák mesiac po maturite a úplne v kľude. Robí ti problém porozprávať sa so šéfom, vysvetliť mu, že maturuješ, či by sa nedalo to učenie o proteínoch odložiť o mesiac/dva ? Myslím, že by ťa pochopil....ľudia...sami si komplikujete život....to je aj tvoj prípad. Zobrala si si príliž veľa na hlavu a teraz budeš mať z toho bordel....pri vodičáku budeš nervózna kvôli maturitám a nemusíš ho spraviť. Na maturite budeš nervózna kvôli tomu, že si neurobila vodičák a nemusíš ju spraviť....je to jedno z druhým. Teraz už s tým nič nespravíš...ale poučenie do budúcna....rozvrhnúť si starosti tak, aby si ich zvládala.
mne to co si napisala pride take, ze mas az dva problemy a tymi su skola a praca XDDD akoze... kolko ludi chodi do skoly a ma kopec inych povinnosti? co z toho robis taku vedu? zober knihu o proteinoch, nauc sa to a mas pokoj... omg bud si lemrava alebo blba ked mas take trable, nic proti.
klud...jake proteiny? ved tie nie su tazke...teda ja co mam hovorit, ale vsak by si sa cudovala , co clovek dokaze za kratky cas, ver mi, ze su take pripady ludi, ktori by v tvojom stave to brali ako prirodzenost, ak pocitujes, ze nie si schopna to zvladnut, tak sa s niecim rozluc, skola ci praca, alebo nieco proste nechaj tak...
dpce vies aky kkti porobily skusky???....debilenkovia co ja poznam tak preco nie ty....a tie proteiny...nauc sa o nich 10 viet a kazdemu porad to iste co to obnasa a tak..a mas t
Ako tu uz vyssie bolo, prvorada je pre teba teraz skolu, aby si dobre zmaturovala.
ja som mala tiez popri skole brigadu a bola som brutalne unavena, nic som ani nestihala a tak som sa nato vykaslala, ved este sa v zivote dost narobis.
A vodicaku sa neboj, spravi ho fakt kazdy, kto sa aspon trochu snazi.
A hlavne sa skus nestresovat, a dva dni si daj oddych od uplne vsetkeho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja byt na tvojom mieste necham robotu na chvilu, prednejsia je mi je urcite maturita ako brigadaa vo fitnes centre...
s maturitou pochybujem ze budes pokracovat v posilovni
ja som mala tiez popri skole brigadu a bola som brutalne unavena, nic som ani nestihala a tak som sa nato vykaslala, ved este sa v zivote dost narobis.
A vodicaku sa neboj, spravi ho fakt kazdy, kto sa aspon trochu snazi.
A hlavne sa skus nestresovat, a dva dni si daj oddych od uplne vsetkeho.