Keďže vo výbere skinov je možnosť nastaviť si babenku v bikinách zvodne ležiacu na pláži ..tak ma napadlo, prečo v tom výbere nie je aj nejaký pohľadný týpek hmm? ..len tak čisto teoreticky?
A mne pride nespravodlive ze ten ruzovy skin ma napisane ze pochybuju ze si ho nejaky chalan nastavi.... takze holka moze a o chalanoch pochybuju? kde je spravodlivost?
@ygor , ten ruzovy skin je skor pre dievcata, ale chystam aj ruzovy chalansky skin, ruzova farba a trochu ine motivy...
dievcata napiste mi aky typ chalana by ste chceli mat v tom sexy skine (myslim, ze ak by som ho vyberal ja, mozno by sa vam to nemuselo az tak pacit DD)
@14 , v pohode myr3c tak stretneme sa, zoberem fotak a spravime skin...
moment to je napad! skiny s tvarami birdzu to je napad! ze by sme urobili seriu skinov, kde by boli proste nejaki uzivatelia birdzu, ktori chcu mat svoj skin
@46 Adus2 ale sak nikto ta nenuti dat si skin s nejakou osobou z birdzu DD to budu len DALSIE SKINY NA VYBER, proste dalsie a dalsie a dalsie a dalsie (vela) skinov...
@48 podla toho co, to ze bude pre baby skin so sexy chalanom, s tym suhlasim... ak je myr3c ideal krasy pre baby, tak preco nie, moze to byt aj on, mne je to jedno... ale hej, skiny s "velkymi hviezdami birdz" to je skor vtip (lebo mayo by si urobil 20 skinov s roznymi svojimi fotkami DD a taky kult osobnosti tu robit nechcem
Veď koniec koncov aj tak raz budú na výber skiny len a len podľa vašich predstáv no nie Tomáš? ..zdá sa mi celkom morbídne dať si svoj xichtíík ešte aj ako skin..možno v prípade že sa mi tu fakt niekto páči .ale inak..hmm..potom by tie fotky museli byť sakra dobré--to hovorím vám Tomáš, Myr3c..holky by určite potešila holá hruď
YGOR ja NIE som za blonďákov!! ..len aby si vedel..
Mňa by potešil aj nejaký strapatý kukuč s gitarou inak..som skromné decko ..aj keď tá holá hruď..kristepane nieže tam dáte nejaké chodiace steroidy!
kriste deny ja som hned vedela ze si to zalozila ty juf jak si ma rozosmiala, jednoznacneee robko na tom skine alebo mne by stacil uplne taky števko O inak neviem sa k tebe dostat , mohla by si mi us konecne brnknut ty červ hnusny maly
@43 presne to som chcel navrhnúť ... ale keď to už niekto prezentoval, ale som tomu tešivý .... podľa mňa to bude veľmi zaujímavé a mohlo by to prilákať ďalších ľudí, teoreticky
@95 lebo nie každý to vie použiť a vytvoriť si vlastný... treba na to aj trocha zručnosti a veľa trpezlivosti, keď sa s tým niekto nikdy predtým nestretol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
inac ja si uz chcem dat vlastny skin kedy tam uz bude ten navod...vrrr..
Jé..a ty ho mas!
tomass -vies ale ty nevies,co je sexi na chlapoch.../predpokladame teda ze si hetero
by to mala nejaka zenska robit
Myslím teda, žeby to bolo spravodlivé ..dúfam že s tou ružovou srandujete!To skôr nejaké lentilkové pozadíčko už keď chcete niečo infantilné
-Tak baby? Vyhlasujem anketu, akého týpka by ste brali? Blonďák alebo južanský typ?
Baby kecajú o chalanoch - no fuj!
dievcata napiste mi aky typ chalana by ste chceli mat v tom sexy skine (myslim, ze ak by som ho vyberal ja, mozno by sa vam to nemuselo az tak pacit DD)
no to je ten isty herec ale na tych fotkach je fakt zlary ro by sa do skinu hodilo celkom
A vsak vyber nejakeho trapne sladkeho blondaka s odhalenou hrudou a vsetky baby budu spokojne
daj tam doktora zo Stratenych
moment to je napad! skiny s tvarami birdzu to je napad! ze by sme urobili seriu skinov, kde by boli proste nejaki uzivatelia birdzu, ktori chcu mat svoj skin
YGOR ja NIE som za blonďákov!! ..len aby si vedel..
Mňa by potešil aj nejaký strapatý kukuč s gitarou inak..som skromné decko ..aj keď tá holá hruď..kristepane nieže tam dáte nejaké chodiace steroidy!
ľudia ale keď mne ten gitarový týpek nedá
» farm4.static.flickr.com/3068/2285268522...
-ygor..človek ťa raz pochváli a toto..