ale musím mať pri sebe všetko. Mám úchylku pchať do tašiek veci, kým nie sú narvaté. A polovicu z tých zbytočností, čo so sebou vláčim, aj tak cez deň nepotrebujem.
kabelku neuznavam ak tak taksu cez plece co mi je div nie ku kolenam abo notebookovu a podobne ako @transplantovana tam mam aj to co nepotrebujem sak ale co ak sa to nahodov zide?
takze,kabelky nenosim.nosim bud tasku cez plece (taku malu ciernu,sesterka uhackovala,alebo taku vacsiu tkanu co som si teraz kupila) alebo maly ruksacik
a nesmie mi chybat mobil (ktory mam vo vrecku ,penazenka,vreckovky a fotak. a to je asi vsetko.mozno dake pitie,niekedy kluce,alebo zuvacky
ja tak rozmyslam, ze ake lahke je okradnut dievca/zenu ... vytrhnes jej kabelku a mas vsetky cennosti... pricom ja mam kazdu vec v inom vrecku, cize by mi museli ukradnut cele rifle a bundu a aj tak by tam nenasli vsetko to, co u vas zien
ja som z celeho systemu kabeliek dost v pici nechapem naco by dakto so sebou furt nosil tasku na plece ked mobil a kluce sa vojdu do vrecak na gatiach... a bez tych hadam nikto von nechodi
peňaženka s dokladmi, mobily, kľúče, cigarety a zapaľovač, základná kozmetika - ceruzka na oči, rúž, krém, riasenka + hrebeň, pilník a kvapky do očí, tabletky na alergiu (pre istotu), keď je slnečno tak okuliare a samozrejme MP3... ale chcem sa konečne naučiť chodiť bez toľkých vecí, lebo ma kabelka večer v meste nanajvýš otravuje... akoby som nemala dosť vreciek
Mne nesmie chýbať mobil a sluchátka,aby som mohla počúvať hudbu,kľúče,talizman,peňaženka a v nej doklady a nehcem byť za pipku,ale aj zrkadielko,hrebeň,lesk na pery a podľa situácie a na ako dlho idem von aj iná kozmetika
penazenka, zuvacky, balzam na pery/vacsinou je mimo ostatnej kozmetiky=D/ gumicka do vlasov , v lete slnecne okuliare ak ich nemam na ociach, puzdro na sosovky,
a inak samozrejme žuvačky, gumička do vlasov, kľúče, vreckovky, balzám na pery, krém, nejaký ten ibík, ceruzka na oči, špilára, zrkadlo, občanka, električenka, kniha, pero, notes, peňáze, voňafka, fľaša s vodou...
neznasam kabelky vsetko nosim po vreckach...a ked je toho viac,vezmem si batoh....alebo tasku cez rameno.....a nosim doklady (strasne nerada ) kluce,mobil....peniaze...ak treba aj nieco viac...ale najradsej by som nenosila nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
no ja musím mať určite zrkadlo a hreben..pak , mobil, penazenku a kluce..ostatne sa doladi.
ale musím mať pri sebe všetko. Mám úchylku pchať do tašiek veci, kým nie sú narvaté. A polovicu z tých zbytočností, čo so sebou vláčim, aj tak cez deň nepotrebujem.
a nesmie mi chybat mobil (ktory mam vo vrecku ,penazenka,vreckovky a fotak. a to je asi vsetko.mozno dake pitie,niekedy kluce,alebo zuvacky
Ale napíšem aj tak - je to napr. rezervná igelitka, dáždnik, zrkadielko, puzdro na šošovky, pero.
no nie..beham do kazdej porodnice =D jasne ze balzam kriste
penazenka, zuvacky, balzam na pery/vacsinou je mimo ostatnej kozmetiky=D/ gumicka do vlasov , v lete slnecne okuliare ak ich nemam na ociach, puzdro na sosovky,
plus veci co som napisala predtym=D
cítim sa jak vyvrheľ
nom a potom ostatne podla velkosti taškya kedže amm len mega tašky.. . D tak same debiliny.. :p ktore zbadam ked idem von.. a mohli by sa mi zist
a inak samozrejme žuvačky, gumička do vlasov, kľúče, vreckovky, balzám na pery, krém, nejaký ten ibík, ceruzka na oči, špilára, zrkadlo, občanka, električenka, kniha, pero, notes, peňáze, voňafka, fľaša s vodou...