zvyknú sa mi dosť často vyhadzovať vyrážky na tele. najprv ma začne pokožka svrbieť, potom sa mi vytvorí červený kruh , priemer asi tak 3 cm, z toho vznikne normálna vyrážka, vytvorí sa mi ich za deň aj viac, hlavne večer. ak náhodou viete, o čo by mohlo
chod k lekarovi... ja som mal tiez nieco podobne, uz neviem co to bolo, ale tiez to takto vyzeralo... a skoncil som na infuzkach v nemocnici lebo sa mi to zacalo robit aj z vnutornej strany koze
12: to vypisovanie je vec možno bol hodiny, návšteva lekára je na celý deň, isto pôjdem, len teraz nemám toľko času. K mojej lekárke sa nedá objednať na hodinu a skôr ako za 4 hodiny sa tam človek ani ak má veľké šťastie nevybaví, má veľmi veľa pacientov.
chod ku doktorovi objednaj sa na urcity cas a zaplatis o par Sk viac proste na cas sa objednavaj. by som bol sprosty keby som nevyuzil priplatit si nadstandart a neckat.
A vyrazky mozu byt aj s toho, ze koza nedachy nema potrebne vitmaniny, alebo pouzivas daco co ti robi zle. alebo mas daku alergiu. takze to bude zlozite.
Ak mas alergiu tak ta kozna posle tam. ale aj tak najprv k obvodnej a ta ta potom posle. takze zabyti cely den nebude. budu ich viac
Mne za poslednu dobu sa deje niečo podobne... Ale najmä na nohach. Vyhodi sa take male pupienko,ktore začne strašne svrbieť a čím viac si to škrábem tym viac je väčšie.Najhoršie je to v noci keď sa na to budím... Rada by som vedela z čoho to mam,ale lekarov neznášam...
ja som to tiez maval cez jedno leto pred par rokmi... poobede alebo vecer ma zacalo svrbiet, potom sa mi vyhodil akoby stipanec ale taky veeelky obuchnuty a ked som si to skrabal sa to este zvacsilo... na nohach a na bruchu. isiel som spat a rano to tam uz nebolo. a po tom to samo preslo, uz som to nemal ani nepamatam, takze neviem co poradit ine len pockat...
a dospel som k nazoru ze to boli stipance nejakej musky alebo komara alebo kerej havede, ked to neskor proste prestalo.
ale ne to len tak z haluze. ale podobne veci sa tvoria na pokozke ked si dakto pichne pervitin v ktorom bol daka sracka..dost citam takze daco o tom viem....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
To su jasne odborne veci a ked nemas cas ist k doktorke a mas cas tu vypisovat, hm, trochu na uvazenie.
Co je priorita.
A vyrazky mozu byt aj s toho, ze koza nedachy nema potrebne vitmaniny, alebo pouzivas daco co ti robi zle. alebo mas daku alergiu. takze to bude zlozite.
Ak mas alergiu tak ta kozna posle tam. ale aj tak najprv k obvodnej a ta ta potom posle. takze zabyti cely den nebude. budu ich viac
a dospel som k nazoru ze to boli stipance nejakej musky alebo komara alebo kerej havede, ked to neskor proste prestalo.