bože dávate jej také odpovede... neviem to presne vysvetlit, ale ono sa to občas deje, ked si s niekým kto sa ti páči, koho chceš, mas k nemu nieaké city a tak.... neviem prečo, ale to je len z lasky.. xD
lebo stoji na spickach alebo v nejakej inej krkolomnej pozicii (zalezi na vyskovom rozdiele pripadne postoji) a tak ju to klepe lebo...neviem to slovami povedat ale chapete preco ju klepe co myslim!
@zalubena15 z lasky to nebude lebo mne sa to stalo aj pri chalanovi kt. som nelubila.stava sa mi to casto skor beriem to ze je to zo vzrusenia a mne uz sa triasol aj partner bolo to zlate
@neith74 tvoja odpoved bola vrcholne trapna a nemozem ju oznacit za argument, dovodom preco sa nesnazim rozvijat tvoju debilitu je skutocnost, ze ma tvoja onania nad ironickym urazanim druheho vobec nezaujima a poznam aj omnoho prijemnejsie sposoby prezitia zbytku nedele nez stracat cas s retardovanym zasranom (argumentacne tak posobis, neustale opakovanie slova kulovy lezie na nervy len detom vo veku 4-10 rokov)
tymto je tato fraska, v ktorej vyznievas ako najvacsi debil, pre mna ukoncena.. prajem krasny zbytok nedele..
a poprosim ta, citaj viac knih alebo casopisov, tvoja slovna zasoba je odstrasujucim prikladom deti dnesnej doby.. grow up my child!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ale nie bez srandy- Ak je to prvý bozk, tak je to vzrušením
( milé a romantické predstaviť si toto, alebo ako sa jej podlamujú nohy, alebo zabudne dýchať... Ach som to ja ale romantik )
@zajko30 tak to robis ty?
@kolini niekedy sa az smejem na tom aky si drsnak ale inak peknu noc prajem..
,,,
@kolini -> @36 Si kúlový
Alebo sa nechveje ale bráni
A vážne .. neviem .. podľa mňa zo vzrušenia celkového .. chápeš citové vypätie a tak
@acheraya ... boba ktorá baba sa bráni tým že sa chveje?
tymto je tato fraska, v ktorej vyznievas ako najvacsi debil, pre mna ukoncena.. prajem krasny zbytok nedele..
a poprosim ta, citaj viac knih alebo casopisov, tvoja slovna zasoba je odstrasujucim prikladom deti dnesnej doby.. grow up my child!
prípad 1) si kretén a daj jej svoju bundu mikinu, prikry ju alebo ju zohrej
prípad 2) okamžite volaj sanitku, záchvaty niesu sranda
prípad 3) môžeš potriasť otcovi pipíkom za to ako dobre ťa spravil, alebo sam sebe že si si našiel takú skvelú ženskú
prípadná satyra obsiahnutá v tomto príspevku je pridaná profesionálmi PLEASE DO NOT TRY THIS AT HOME
.. @zalubena15 to asi najlepsie vystihla, pretoze, podobne nieco sa stavalo aj mne, a to som chalan .. a tiez iba pri jednej osobe ...