Co tym myslite, ked poviete, ze mam toho teraz v skole vela...?
Preco dievcata nemozu povedat narovinu, ked sa jej pytam, ci by si niekedy so mnou nesla niekam sadnut? Namiesto odpovede ANO alebo NIE povie, ze momentalne mam toho v skole vela...ze teraz nie...Co to znamena?
Preco Petrol nemoze zalozit len jednu diskusiu o tom istom? Namiesto toho aby si precital vyjadrenia v prvej diskusii a pouzil vlastny mozog, preco zaklada tu istu diskusiu zas... Co to znamena?
No keby povedala ze teras nie mam toho vela a ty by si sa zatvaril kyslo a otocil sa a ona by povedala ale tu mas moje cislo alebo vtedy a vtedy mozme tak to znamena ze ma vela toho ale ked ti len povedala ze ma vela toho a tym to haslo znamena to ze ta ma nahaku no.
Nema čas ??? Ludia však sa uvedomte ja ked nemam čas tak možno na 1 hod 2hod a tak VžDY sa najde čas skor si myslim že nema zaujem alebo sa jej pači čo je v tvojom pripade dost smutne Niekto iny a ona venuje zas čas jemu namiesto teba z hladiska toho či toho zabudni ! Vidm to už dopredu ako to dopadne...
Petrol: Len som tým chcela dokázať že Onlyyourlove nemá celkom pravdu...
Ale po Kyklopkinom komentári - skús počkať nejaký týždeň - dva a skús to znovu, lebo naozaj záleží od konkrétnej osoby ako to myslela... Sám vidíš - Kyklopka by to myslela tak že nemá záujem, ja by som to myslela tak že proste momentálne nemám čas...
Wision: Vieš, keď máš toho naozaj veľa, tak aj keď sa tá hodinka - dve nájde, ja osobne bývam natoľko zničená, že chcem ísť len domov, hodiť sa do kresla a pozerať do steny lebo keby som sa s niekým išla stretnúť, tak akurát pokazím tej osobe náladu svojou náladou a z toho by som mala ešte horší pocit...
Je to v riti bracho, nechaj ju uz tak, lebo ju donutis k radikalnym vyjadreniam, akoze v piatok si bude umyvat hlavu, alebo v utorok musi doma umyt plesen z dlazdiciek v kupelni
vies co...moje skusenosti su take ze teraz mi to nevyhobuje nieco uz mam, tak inokedy...ale ja uz na inokedy kaslem...je to o nicom, zabudni na nu, aj ked je to tazke asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale možnože ti vraví pravdu...
skús sa jej opýtať narovinu...
Ale po Kyklopkinom komentári - skús počkať nejaký týždeň - dva a skús to znovu, lebo naozaj záleží od konkrétnej osoby ako to myslela... Sám vidíš - Kyklopka by to myslela tak že nemá záujem, ja by som to myslela tak že proste momentálne nemám čas...
Wision: Vieš, keď máš toho naozaj veľa, tak aj keď sa tá hodinka - dve nájde, ja osobne bývam natoľko zničená, že chcem ísť len domov, hodiť sa do kresla a pozerať do steny lebo keby som sa s niekým išla stretnúť, tak akurát pokazím tej osobe náladu svojou náladou a z toho by som mala ešte horší pocit...