otázka znie, či aj ty sa páčiš jemu. takže ak sa na teba priblblo usmieva, tak hej. v prípade ak je to také hanblivé pako ako som ja, tak budeš musieť urobiť prvý krok asi ty.
doporučujem túto oslovovaciu vetu - ahoj, nechcel by si ma pozvať do kina alebo niekam?
mne sa tiež jeden páčil zo školy, napísala som svoje číslo na papier a hodila ho po ňom keď sedel neďaleko a ozval sa mi ...
a v prvom ročníku (na strednej) sa mi tiež páčil jeden chalan, zazerali sme po sebe usmievali sa jak dvaja kreténi, obaja nesmeli... ozval sa mi až keď som si našla chalana (dilino ) do konca života mu to neodpustím
usmej sa, prípadne sa pozdrav. každého človeka zaujme niečo iné. niektorých napríklad aj to, že by si sa správala ako štetka. (nehovorím, že sa tak máš správať, a ani že ten chalan je ku*evník)...môj názor
a ten co sa paci mne je o rok mladsi a ked ho z nervozity urazim tak sa fakt nas... . a to myslim vazne! neviem ti pomoct len chcem aby si sa necitila sama v tomto.
@thegoodlucy no tak to ti nezávidím, tie tvoje skúsenosti.. ale dúfam že sa ti to podarí to čo som ja písala.. predsa si myslím že mladé baby to berú inak, aj ja som bola taká ako si ty . . . ale pak časom som pochopila...
a to čo si napísala, že: čo ak to nejde? to viem zo svojej skúseností... by som si dovolila tvrdiť, že poprvé: to nebol chalan pre teba, a po druhé: si mladá, preto to nevyšlo.
Ale prajem Ti len to dobré a verím v to že v budúcnosti sa to stane a že si budeš môcť vyberať zo zástupov chalanov ešte viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
otázka znie, či aj ty sa páčiš jemu. takže ak sa na teba priblblo usmieva, tak hej. v prípade ak je to také hanblivé pako ako som ja, tak budeš musieť urobiť prvý krok asi ty.
doporučujem túto oslovovaciu vetu - ahoj, nechcel by si ma pozvať do kina alebo niekam?
ak sa mu páčiš, tak ti zaručujem úspech!
daj si nejaké vtipné zvonenie a dohodni sa s niekym nech ti zavolá..poprípade jeho obľúbenú kapelu
a v prvom ročníku (na strednej) sa mi tiež páčil jeden chalan, zazerali sme po sebe usmievali sa jak dvaja kreténi, obaja nesmeli... ozval sa mi až keď som si našla chalana (dilino ) do konca života mu to neodpustím
(ďalší zo série súkromných žartov)
a to čo si napísala, že: čo ak to nejde? to viem zo svojej skúseností... by som si dovolila tvrdiť, že poprvé: to nebol chalan pre teba, a po druhé: si mladá, preto to nevyšlo.
Ale prajem Ti len to dobré a verím v to že v budúcnosti sa to stane a že si budeš môcť vyberať zo zástupov chalanov ešte viac
..to mam z americkych filmov...:S