postiskaj ju a hladkaj nic viac netreba pravdepodobne! a este ju mozes utesovat ak to zvladnes bez toho aby sa to este viac zhorsilo ale na to uz treba skill
@darkestangel tak ja jej kupim cokoladu, ktoru sama celu zozere a ja este budem chudnut s nou, lebo je pazrava ? no nieco mi tu nesedi.. ale zase je pravda, ze keby je smutna a ja donesiem sietku s avokadom, asi ju to moc nerozveseli
ja som nenarocny zivocich, ked som smutna frajer si ma pritulka, da pusu na celo, a len tak sme prituleni a mojkame sa, alebo mi dá nejake dobre jedlo a uz nie som smutna, alebo si nieco kukneme, ideme na prechadzku, snaz sa ma rozptylit.
Keď som smutko, príde frajírko, dovlečie čokoládu, pusinkuje ma, ležím v jeho objatí a čakám.
Občas mi on hovorí čo robil v práci, aký mal deň a ja len tak ticho smutkujem... po pár hodinách ma to prejde, veľa čokolády a nevyčerpávanie je dobré riešenie :happy:
@bjur tak ako neviem ,keď je niekto vážne smutný tak opičky ,sex a iné habaďuri nepomôžu .... na to je tu čas,človek môže akurát tak poskytnúť tej druhej osobe to že je v "tom" s druhým človekom a tým vytvoriť imaginárne duševné zábradlie, tzv. oporu
Ak som smutná a niekto ma chce utešiť, tak sa smútok mení v hnev voči nemu, že sa sere do vecí, do ktorých he je hovno. Tooooľko čiarok. Ale nie je dobré sa vyskytovať v okolí 8 km kým som smutná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Občas mi on hovorí čo robil v práci, aký mal deň a ja len tak ticho smutkujem... po pár hodinách ma to prejde, veľa čokolády a nevyčerpávanie je dobré riešenie :happy:
Inak "nemému decku ani vlastná mať nerozumie" milé dámy