ja sa smejem stale ale dobre napriklad vcera na rendez jame Som bola s kamaratkami a stretli sme mojho spoluziaka a jeho babka byva v dedine kde aj jedna z mojich kamaratiek tak sa ho pytala a ako sa vola babka? a chcela samozrejme vedie prizvisko a on ze Františka
mna kamaratovi sa nepáčo michael jackson mne ano a hovorim mu idem so pozeiet film a on še dufam že ne o jacksonovy a tak mi to prišlo smiešne že to uhádol
ked som piekla kolac a asistoval mi pritom kamos ze icq aboo ekd jeden zakomplexovany pippko z byvalej 64 mi pisal ze preco opakujem po jeho kamaratovi ze preoc pocuvam taku istu hudbu jak on a ze preco soom si aj vlasy tak namalovala to povedal on no kukam to je kkt :d sak ved caky
ked mi dnes mama povedala ze mam obrat v tyzdni vinicky,kedze som doma...a ze spravia vino... a ona ze vsak to spravis pre vinko,fajne,?ja ze no dobre,ale len kvoli tomu vinu to spravim,asi.:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mama:no kde si tolko?
ja:pred domom
mama: jaaaj tak ale...pod uz domov.
ja: no tak dobre teda
neviem preco ale strasne vtipne mi to prislo
mna dnes rozosmiala mms-ka od tety,ktorej som sto razy vravela ze mi to nejde zobrazovat a ona mi aj tak posle