Sedeli sme minule na pive a téma padla na otázku homosexuálov. Zaujalo nás, že čo vlastne vidia chalani na chalanoch, keďže ani jeden z nás nie je gay ani bisexuál táto vec nám ostáva "tajomstvo". Nás priťahujú na bab
ja nejakých extra vymakaných nemusím...mne sa nepáčia extra obrovské svaly ale také menšie môžu byť ale vôbec by mi nevadilo, keby chlapec bol chudý, na tom nezáleží. A priťahuje ma xichtík...ináč som úchyl na ruky , ptm aj oči, a vlásky
@0. Xcorpi, nie je dôvod na to, aby nás na chalanoch priťahovalo niečo iné ako teba na babách, pretože pre nás je takým tým...obrazom krásy chalan, a pre nás je chalan to krásne, to zvodné
no u mňa je to také, že niekedy wau aké vypracované sexi telo ale ksicht oničom čiže viac pozerám na tvár oči, pohľad, vlasy to je jedno, neviem ale niekedy rozhodujú najviac sympatie a ten pocit že je to ten pravý najlepšie je ak ide o fyzickú aj duševnú príťažlivosť, lebo tak si dvaja rozumejú pri sexe aj vo vzťahu, a to platí či v hetero alebo v homo pároch a čo priťahuje lezby? to by ma zaujímalo :-d lebo mne sa hnusia tie zmužneté lezby ktoré už pripomínajú chlapov, lebo vytočený gayovia mi až tak nevadia ale zarastená žena z hrubým hlasom no blee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
to je logické nie?
tak namiesto pŕs nech tam je hrud, nohy, to je jedno...
Pekne modre coi, uprimny pohlad, stredne dlhe cierne vlasy, uff
Tiez sa mi paci, ked ma chalan briadku/bradu, to je uzasne sexy
take ze PENIS, to ma netrapi vobec, to nie je podstatne si myslim
@0. Xcorpi, nie je dôvod na to, aby nás na chalanoch priťahovalo niečo iné ako teba na babách, pretože pre nás je takým tým...obrazom krásy chalan, a pre nás je chalan to krásne, to zvodné