Keby vieš čo ti robí zo srdcom a cievami energetak a ešte ak sa po ňom nehybes tak by si ho nepil. Pivo má na druhú stranu veľa vitamínov a minerálov problém je ten alkohol
Nikdy som na dennej báze napríklad týždeň nepil tieto možnosti, ale pil som oboje toľko niektoré dni a môžem povedať, že energetaky okrem Red Bull sú sračky a akurát mi bolo horšie po nich.
Zas pivo je iná kategória, keďže po ňom mocis ako vodopád a rozhodne to na tvojej sústredenosti nepridá. Co sa týka zdravia nevšimol som si nič zlé, ani bolesti hlavy neboli. Z dobrého piva nikdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
energetaky tri aj za sebou pokojne, sice mi nechutia, ale z pohladu ucinku by so mnoua si moc nezamavali
A kofein s cievami nerobi nic, sice ich moze zuzit, ale nie zaniest, omg.
Zas pivo je iná kategória, keďže po ňom mocis ako vodopád a rozhodne to na tvojej sústredenosti nepridá. Co sa týka zdravia nevšimol som si nič zlé, ani bolesti hlavy neboli. Z dobrého piva nikdy.
@sianagirl245 jeej ty si naozaj cista dusa este tusim
@0sea