Rad si pozriem film CO VLASTEN ZENY CHCU a tak som rozmyślal ake by to bolo mat taku schopnost citat zenske myslienky. Ale na druhej strane co by to bol za vztah keby som vedel hned co si o mne mysli kazda zena, nebola by to len zbytocna pretvarka pred no
Co zeny chcu??? muza co pozera po com zeny tuzia teraz vaazne-myslim ze ani muzi ani zeny nevedia co chcu kym to nenajdu(pripadne kym o to nepridu ...proste zeny chcu niekoho s kym im bude dobre aa myslim ze to iste chcete aj vy nieee??? taaak treba hladat kto komu vyhovuje...
1ka... vidiet, ze ty o tom ake zeny su a co chcu vies "najviac".
Nie vsetky su krvy co idu po peniazoch.... su pripady ked sa baba rozide s veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi bohatym typkom koli niekomu inemu, kto nema ani zdaleka tolko penazi....ale zato ho lubi.... Ved naco peniaze, luxusne dovolenky, darceky, ked tam chyba to podstatne?
A tak isto nie vsetky zeny chcu len sex... saaak zase su aj ine veci ktore sa daju robit s partnerom okrem toho.
Zeny vedia presne co chcu!!!Maju v tom uplne jasno...Hovoria nehceme nic to znamena chceme vsetko,nechcem peniaze to znamena budes makat do nemoty,chcem len lasku....budes ma milovat a ja ta podvediem bez miknutia oci!!!....
ja by som tiez mnohokrat chcela vediet citat myslienky chalanom...(bolo by zaujimave vediet pravy nazor na mna ale potom som si uvedomila, ze by to nebolo moc dobre.a co sa tyka opacnej strany tak uz vobec nie.ved mne keby niekto niekedy co i len utrzok myslienok zachytil tak by som sa niekedy aj hanbila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
EQ
A citat myslienky sa daju..
Inak ja wjem welmi dobre co chcem, a chwala bohu to nema nic zo zenskymi
Nie vsetky su krvy co idu po peniazoch.... su pripady ked sa baba rozide s veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi bohatym typkom koli niekomu inemu, kto nema ani zdaleka tolko penazi....ale zato ho lubi.... Ved naco peniaze, luxusne dovolenky, darceky, ked tam chyba to podstatne?
A tak isto nie vsetky zeny chcu len sex... saaak zase su aj ine veci ktore sa daju robit s partnerom okrem toho.
P3tula, tvoja drzost sa prijima Btw, naco ti bude laska? D
kazda je ina a velmi odlisna!!!! ktora po com ide to je uz jej vec!!!ked si nestretol tu podla tvojix snov no tvoja smola!!!
A náhodou poznám aj baby čo chcú sex stále...
Ale aj tie čo nechcú...proste sme každá iná,ale to aj vy chlapi
ja by som tiez mnohokrat chcela vediet citat myslienky chalanom...(bolo by zaujimave vediet pravy nazor na mna ale potom som si uvedomila, ze by to nebolo moc dobre.a co sa tyka opacnej strany tak uz vobec nie.ved mne keby niekto niekedy co i len utrzok myslienok zachytil tak by som sa niekedy aj hanbila
Aha ceculky
Podme na pivo
To suu kozy
Nalej pivo
Co ti jebe jakee cecky
Daj este jedno
Jak by som ju jebal
Mozem dostat este jedno pivo?
Fajkaaaa
Tak das mi to pivo alebo nie?
To je kurva.. hej daj mi zasukat
Dajme este kolo