čo všetko by ste boli ochotní urobiť pre niečo, čo chcete najviac na svete dosiahnut ? (povedzme pracu snov, vela peňazí etc.) a za akú hranicu už by ste nešli ?
ja som tak dnes nad sebou rozmyslala a tiez som dosla k zaveru ze dost, asi som az prilis velky sebec, tak som sa ccela presvedcit, ze v tom nie som sama
Nemám na toto povahu. Takže neviem, pretože nič nechcem tak moc, aby som tomu obetovala prenáramne veľa. Možno piškóty s džemom, som ochotná dať do toho euro päťdesiat.
Ale vlastne, jedna vec by sa našla. A som ochotná za to položiť život - alebo si to aspoň myslí moje hrdinské ja . A vždy ma to chytí v nálade po zhliadnutí nejakého dokumentu o tom, ako devastujeme prírodu..
Tak urcite by som sla dost daleko, no nie tak, aby to hryzlo casom moje svedomie, aby som neublizila ludom na ktorych mi neskutocne zalezi, rodinu ani cloveka, ktoreho milujem z celeho srdca.. To je moja hranica..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov