a nausnice som mala naposledy na stuzkovej, inak nenosim vobec, nerobi mi to dobre, zapaluje sa mi z toho koza...este mozno tak zlate, neviem, neskusala som, len ked som bola este mala
ja si nepotrpim na prstenoch, mam jeden zlaty od priatela som dostala na polroka ....to uz bolo strasne davno
a potom mam strieborny,ktory nosim pre stastie stale uz dlho,
som pocula nieco take, zevraj by sa nemalo nosit aj zlato aj striebro...
no ja to riskujem ja lavej mam zlaty na pravej strieborny
nausnice rada nakupujem, ked vidim pekne ,
ale tak co sa tyka nosenia, len ked idem niekam vonku medzi svet, teda sa moze stat, ze si ich aj 2 tyzdne nedam,
mam rada bizu, kedysi sa mi zapalovali usi, teraz bud je lepsia kvalita, alebo nvm... uz mi maloktore zle robia,
vraj nikel drazdi usi, mozno ich robia viac bezniklu...
na ostatne si nepotrpim retiazku nenosim...naramky mozno 3 krat do roka a to mam ich len take, ze sa hodia k jednemu obleceniu, mozno aj preto a nechce sa mi to stale nahadzovat....
náhrdelníky...ale nie korálky a také tie farebné blbosti ale prívesky a tak teraz mám najnovšie takú malú zlatú eiffelovku na dlhe retiazke. inak náušnice nenosím skoro vôbec, náramky iba občas. a do vlasov tiež nič, najradšej som keď ich mám rozpustené
asi nič.... väčšinu z toho nenosím, no stále mám nejaké nenápadné náušnice, nenazvala by som to závislosťou, ale z domu bez nich nevyjdem. A stále nosím prsteň od priateľa, ten ani nedávam dolu... a to je asi všetko ...Závislá som asi len na umytých a upravených vlasoch
naramkov mam celkom dost, ale nosim ich len v lete, ked ich je vidno a potom mam celkom rada nausnice, take velke okruhle, take sa mi pacia najviac.. ale zeby som ich mala nejako moc vela to nie, a zavisla tiez nie som
Naramky a veci na krk, ale skor ako pamatne suveniry z dovoleniek a podobne. A rozhodne prirodne materialy a prirodne farby, nezvladla by som nosit umelohmotny ruzovy kruzok..
@19 ma podnietila..moj zoznam? vzdy mam nausnice/teraz biele zlato komus a to chce vyberat/+nejaku inu do tretej dierky podla nalady a oblecenia
vzdy mam privesok strieborny na krk jin(z jin jangu..jang ma najlepsia kamoska) a vzdy mam na pravej ruke strieborny naramok od babku..vzdy mam na krku alebo ruke zlateho smjalika a znak peace..a ostatne podla oblecenia farebne..tak
čo sa náušníc týka, som proste úchyl... žiadne iné šperky nenosím, len náušnice. veľké, originálne, malé, nenápadné, a čím častejšie nové, tým lepšie..... a zo Spleenu mám najradšej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
sa mi páčia tie také exotické. ale len na exotických ženách že majú iba jednu, ale takú maxi dlhú
...ale skutocne zavisla som na hodinkach
a potom mam strieborny,ktory nosim pre stastie stale uz dlho,
som pocula nieco take, zevraj by sa nemalo nosit aj zlato aj striebro...
no ja to riskujem ja lavej mam zlaty na pravej strieborny
nausnice rada nakupujem, ked vidim pekne ,
ale tak co sa tyka nosenia, len ked idem niekam vonku medzi svet, teda sa moze stat, ze si ich aj 2 tyzdne nedam,
mam rada bizu, kedysi sa mi zapalovali usi, teraz bud je lepsia kvalita, alebo nvm... uz mi maloktore zle robia,
vraj nikel drazdi usi, mozno ich robia viac bezniklu...
na ostatne si nepotrpim retiazku nenosim...naramky mozno 3 krat do roka a to mam ich len take, ze sa hodia k jednemu obleceniu, mozno aj preto a nechce sa mi to stale nahadzovat....
A po náramkoch mám rada ešte náušnice, najradšej mám také tie dlhé visáky.
inak mas dobry nick: pripada mi tak, lesna ako divoka, macicka .zas nezna
velakrat mi mama na to frflala...
opasky nosim casto,ale nie vzdy
VZDY mam hodinky =D
VZDY mam streibornu retiazku so srdieckom/ nemam ju iba ak mam nejake ine koralky=D)
prsten mam malokedy,ale stane sa=D
naramky nosim,ale malokedy =D
piercingy nie, nemam...
celenky nenosim, iba ak doma...
sponky mam kazdy den stale kedze nosim ofinu hore...
takze tak
vzdy mam privesok strieborny na krk jin(z jin jangu..jang ma najlepsia kamoska) a vzdy mam na pravej ruke strieborny naramok od babku..vzdy mam na krku alebo ruke zlateho smjalika a znak peace..a ostatne podla oblecenia farebne..tak
a opasky nemyslím také čo su pomaly jak mini sukne
možno nejake jednofarebne altkove ktoree ani nenosim alebo vybijane...
Ale pred pár mesiacmi som sa zaľúbila do vybíjaných opaskov