Ak náhodou chvalabohu nerobím, doobeda spím a večer (ale nie moc neskoro) idem von... Ale nebývam v nedeľu moc dlho vonku, max. do takej 11, keďže sa ráno vstáva. Proste nedele sú oukej, také pohodové
učím sa hrám sa s mladšou sestrou idem s mojim dvojčaťom pre kamošky a kecáme prechádzame sa nakupujeme hmm v noci spím a inač cez deň rastiem jem pijem chodím na wc som pri compe pozerám telku. nudím sa a zabávam sa!!!
zložitejšie povedané: najprv spím až do nevidím, pár hodín mi trvá kým sa preberem, pijem kávu, rozčulujme sa pri politických reláciách, jebnem sa na pár hodín do vane, horekujme, že by som sa mohla učiť (čo sa nikdy nestane) niekedy ideme pozrieť rodinu do Zázrivej a každú nedeľu ku starkej asi kilometer odtiaľto... a... zvyšný čas strávim nudou pri pc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale niekedy idem von.
niekedy.
a tak ešte pomedzi to kukám telku alebo som na nete a celé prázdniny skoro som robila na dome
občas aj to treba
Ak náhodou chvalabohu nerobím, doobeda spím a večer (ale nie moc neskoro) idem von... Ale nebývam v nedeľu moc dlho vonku, max. do takej 11, keďže sa ráno vstáva. Proste nedele sú oukej, také pohodové
a tak..robím úlohy a vyvaľujem sa.... a kvôli mojej poriadkumilovnej mamičke aj niekedy upratujem z donútenia
Ja nerozlišujem dni, iba dátumy a kedy je dealine.
zložitejšie povedané: najprv spím až do nevidím, pár hodín mi trvá kým sa preberem, pijem kávu, rozčulujme sa pri politických reláciách, jebnem sa na pár hodín do vane, horekujme, že by som sa mohla učiť (čo sa nikdy nestane) niekedy ideme pozrieť rodinu do Zázrivej a každú nedeľu ku starkej asi kilometer odtiaľto... a... zvyšný čas strávim nudou pri pc
ak ju neregistrujem, znamená to, že mám taký program, že nemám potrebu vedieť o čase a dátume, a teda nenávidieť ju.
robím to isté!
alebo sa učím, nudím, chatujem, upratujem, spím, jem..a občas niekedy že von