Zdá sa Vám jazva po štepení proti TBC nechutná/prekáža Vám?
:/:/:/ iba ja jedina to mam take velke... vacsinou to ludom pride strasne nechutne, priemer to ma asi 1 cm a priblizne tolko je to aj vysoke... (no mozno trosku nizsie) :/ neznasam to. a najhorsie na tom je, ze aj keby som si to chcela dat vyzerat, nemam zaruku ze sa mi to znova nespravi. prepacte za moj vylev ale hroozne ma to sere
@outsider nieeee iba ked si dam tricko s odhalenym chrbtom vsetci na to kukaju ako keby som mala nejaku nakazlivu chorobu... no, nie vsetci ale vacsina ano
Jéj, ale aspoň som si vďaka tomuto spomenul že som založil ankety ako "Ktorá paštéta je najlepšia?", "Pokvapkávaš si rezeň citrónom?", alebo "Keď si bol malý, mal si tatrovku?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Anketa: o tom, akého má kto psíka (plemeno)
z januára 2008 a tá anketa nebola moc dobrá, neskôr som spravila lepšiu podľa skupín FCI
:/:/:/ iba ja jedina to mam take velke... vacsinou to ludom pride strasne nechutne, priemer to ma asi 1 cm a priblizne tolko je to aj vysoke... (no mozno trosku nizsie) :/ neznasam to. a najhorsie na tom je, ze aj keby som si to chcela dat vyzerat, nemam zaruku ze sa mi to znova nespravi. prepacte za moj vylev ale hroozne ma to sere