@6 heh no upada ale preco sa stazuju potom mlady muzi a chalani ze je vela dievcat co sa kurvia ... pretoto pretoze sa zamiluju do nakeho co chce od nich iba sex potom ich necha tie baby su nestastne a zacnu sa kurvit lebo je im uz secko jedno....
@7 ved láska je to najkrajšie čo v živote existuje, nehovorím zas že je nájsť toho lahkého pravé ale tak radiť im aby si užívali s každou alebo každým tiež nie normálne a ked máš taký problém s radením v láske a potom si čítať o sklamaných láskach tak sa takýmto témam vyhýbaj a takéto cool rady si nechaj pre seba!
ja si myslim ze normalne "deti" môzu byt zamilovane od takych 12 rokou aj ked to mozem byt len kamaratstvo, a vsetci "dospeli" si myslia ze osoby pod 18 su male spoplave decka neni pravda....
Ako tu uz viac ludi spominalo,ze mas si uzit s kazdou babou,ako neviem,no,ale ja lutujem tie baby,co ten NEJAKY chalan ich ma,lebo sa potom mozu citit ako riadne stetky a kurvy,ale ako tak citam,tak mam pocit,ze niekomu to je totalne jedno,ale hlavne je pre toho daneho cloveka,ze on sa zabavil,som zvedava,ako by si sa tvaril,keby toto robili s tebou baby,ale to je asi v dnesnej dobe,velmi zauzivane,co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Dievča si získať späť...no....záleží od toho prečo ste sa rozišli a kto sa s kým rozišiel.
Hľadať nové to je možno dlhšia záležitosť jedine že by si zbalil rýchlo a lahko babu na krátkodobý vzťah.
A tiež je fakt že hľadať nemá niekedy význam lepšie je ked to príde nečakane a samo od seba
vzdy to dopadne zle aj tak ...
no tak toto ako môže niekto napísať???? že uži si s každou čo sa bude dať???? Si normálny dávať takéto rady???? No a že prečo morálka ludí upadá....
nech si užívajú kým sú mladý aspoň tu bude menej diskusií o láskou sklamaných čúzach...
To už normálny ludia na tomto svete vymreli či čo???????
@19 v 16 som babu ešte ani nepobozkal...
@29 ak podla teba som hlupak, tak potom co si ty??