mam priatela, cca 4 roky ale stale myslim na sex... na tom by nebolo nic zvlastne, lenze v tych predstavach su vzdy ini chalani len nie ten moj. Nenapadne si v mhd/ulici...prehliadam chalanov a myslim len na to, ake by to s nim bolo. Citim sa kvoli tomu
@l1me na tom je urcite nieco pravdy, ale na druhej strane si velmi dobre rozumieme, je nam spolu super, takze by mi prislo sebecke sa kvoli nedostatocnej pritazlivosti z mojej strany s nim rozist.
presne to iste mi napadlo co moonbeamovi ... kua, moj zivot v mhd uz nebude ako predtym, ... asi budem obcas robit aj nejake divoke pozy a tvarit sa sexi,
to bude tým, že si sa ako moc mladá dala do dlhodobého vzťahu
a jednoducho chceš zmenu, alebo niečo nové, neznamená to, že ho neľúbiš, ale sksús navrhnúť nejaké oživenie vášho sexuálneho života...hry napríklad, nezvyčajné miesta a tak
@9 tak mu povedz to čo si tu napísala a už sa s ním nemusíš rozchádzať ty.
Inak to vidím len na rozchod a zostať s ním kamarátka ak si tak rozumiete, ale toto nemá budúcnosť ak nemáš žalúdok na podvázdanie, skôr či neskôr po tebe nejaký chalan vyštartuje a ty neodoláš
@krutonia to nie je nedostatocna pritazlivost...co si puk?...to su obycajne sexualne fantazie, kt. su podla mna (a v tak dlhom vztahu) potrebne....mat nieco len v hlave je uplne ok, pokym v tom buse na nejakeho neskocis
@gothicpoethic V jej pripade je to od 17, kedze ma 21. Mas rovnako x dalsich zien, ktore napriek tomu, ze su cely cas len s jednym partnerom, nemaju potrebu pokukovat po inych a ani to nerobia.
@gothicpoethic ved potom napisala ze ma 21..tak ja zas poznam vela dievcat tej druhej skupiny, ktore boli a su len s jednym, a nad nicim takym neuvazuju ani nemaju potrebu takto pokukovat po inych but whatever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
aj ked ak si to chces silno ospravedlnit, tak mozes si nahovarat ze je to preto, ze ich nemas a jeho ano, preto su potencialne zaujimavejsi
prejde ťa to, časom, aj mňa prešlo )
tak za tie 4 roky mam odsulozeneho az,az. ale len s jednym.
a jednoducho chceš zmenu, alebo niečo nové, neznamená to, že ho neľúbiš, ale sksús navrhnúť nejaké oživenie vášho sexuálneho života...hry napríklad, nezvyčajné miesta a tak
fake profil, mam 21, aj ked to nieje o moc viac.
skusame vselico.
Inak to vidím len na rozchod a zostať s ním kamarátka ak si tak rozumiete, ale toto nemá budúcnosť ak nemáš žalúdok na podvázdanie, skôr či neskôr po tebe nejaký chalan vyštartuje a ty neodoláš
Ale takéto myšlienky som nikdy nemala. Možno Ťa Tvoj samček dostatočne nepriťahuje .
Alebo je v sexe ako ja v matematike. Nulový.
Že len s jedným.
Dobre, prišli sme tomu na kĺb, čil čo?
2. kokos... to za 4 roky by som sa obzral aj volakej ultrajebacky
Neviem, žiadne nepoznám. Teda poznám, ale tie majú za sebou aj nejakých iných sex. partnerov.