takzeee nejdem sa tu rozpisovat o mojej orientacii kedze sam viem minimalne to ze som na chalanov ale aj niektore baby sa mi pacia...ide skor o nasledujuci problem - uz par mesiacov (cca 7) mam kamarata a pomaly kazdy den som s nim...v poslednej dobe mam
ked aj on nie je inak orientovany, moze sa stat ze sa zlakne a skonci aj kamaratstvo. zrazu sa ti zacne vyhybat a podobne. takze kym na neho nieco zacnes skusat nejak nato skus prist.
Ale pacia sa ti aj baby?? Ak ti o tom este nikto nepovedal, tak homosexualita je choroba!! Tak sa pozeraj rychlo spamatat a nie nahovarat si sprostosti, len preto ze je to v mode. Len to, ze ti je s niekym dobre, nemusi hned znamenat, ze si zalubeny hadam...
@eka88 homosexualita vraj nieje choroba pretoze ta v nicom neobmadzuje ale ja si tiez myslim ze je to minimalne nezdrave pretoze inak by sme vymreli .... ale inak to si fakt myslis ze to niekto robi preto ze je to v mode ??
@tromtodon nech to povazuje kazdy za co chce mna to nijak neobmedzuje,som zdravy a necitim sa byt nijak chory + pri tom jak rychlo rastie populacia na Zemy je to aj prospesne a byt gayom z mody...to ani neviem ci sa da
@tromtodon no jo, viem, ze homosexualita bola vylucena zo zoznamu chorob... ale aj tak, mozu za to chromozony a to ze maju istu poruchu ja povazujem ako vymykajuce sa prirode a prirodnym zakonom, teda nezdrave... a uz nehovoriac o tom, ak niekto povie ze je bisexual..
a este do 18 storocia homosexualita nebola vobec, neskor bola brana ako choroba a teraz je to trend... Ked vidia to vidia uz decka v telke a je to vsade propagovane.. necudo
@coleshepter ty dievča si úplne zabila. prepáč, ale si sprostá jak táčky skús nebyť taká ignorantka. vyhľadaj si o homosexualite nejaké dôveryhodné informácie potom mi tu cáp dve na tri
@eka88 kde si vzala že tu "nebola" blbosť jak mraky , už v antickom grécku mali starší a vysokopostavený muži mladých "teen frajerov" na sex. A je to vyobrazené na freskách aj v dokumentoch...čiže pls, STFU. To čo tu hovoríš o prírodných zákonoch : » en.wikipedia.org/wiki/Homosexual... , takže STFU again.....ked to nazývaš ako volbu, kedy si sa rozhodla že budeš hetero ? -.- ach ludia, niektorí postrádate logiku
@imoceans niekde som to citala, ale ci uz tu nebola, alebo bola, to je jedno, ale urcite tu nebola v takomto rozsahu.
To ze je to u zvierat, to znamena, ze to musi byt u ludi? Takze onedlho zacneme zozierat svoje deti len preto, ze to robia aj zvierata a zrazu bude kanibalizmus normalny?
Jasne, ze to nie je volba. Viem, ze existuju ludia, ktori sa taki uz narodia, len mi jednoducho pride, ze je to uz nejake prehnane. Len si myslim, ze keby to tak nebolo propagovane atd. tak je ich tu skutocne menej...
A inak ja proti nim nic nemam, su ludia ako aj my, nikdy by som nikoho neodsudila pre jeho orientaciu. Proste si len myslim, ze Boh stvoril Adama a Evu, to je vsetko...
A nemusis ma urazat, len preto, ze mam iny nazor ako ty
@eka88 Mal to byť argument na reči typu "proti prírode". Prečo by sme mali jesť svoje deti preboha ? koľko druhov zvierat má sklody ku kanibalizmu ?
Ako prehnané, je to len tým že je na tom spoločnosť o čosi lepšie ako v minulosti, čiže je len viac priznaných homosexualov. Ako je to propagované ? Kde ? tým že sa raz do roka prejdu po Bratislave ?...Myslíš že tým ludí "nakazia" ? Och Boh, Adam a Eva to v 21.storočí už nemá miesto podla mňa ...ale to je tvoja vec. + neviem čím som ťa urazil ale nevadí.
Tak si asi bysexuál. Zožeň si nejakú kamošku a chalana predstav ako kamoša. Potom sa ho "šušky" spýtaj či sa mu páči a aký druh báb sa mu páči. Ak ti povie aká baba sa mu páči tak si v riťke zlatko alebo je tu možnosť a to je že sa budete partia hrať pravdu alebo odvahu a ak pravdu si vyberie on spýtaj sa ho či by spal aj s chalanmi. Inšie ma nenapadá prepáč.
hm, chodiť s niekym, teda kamošiť sa byť s ním skoro každý deň už 7 mesiacov, určite o niečom svedčí, že si dôverujete, určite si všetko poviete...
veď sa ho spýtaj tak pri kofole, ako to myslí s babami a priznaj sa mu otvorene, že ťa to ťahá skvôr k chalanom, veď po hube ti určite nedá a ak je dobrý kamoš ťa pochopí a ak aj na chalanov, máš to v suchu).............filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
radšej zbaľ dajakú kamošku a prestante sa tu všetci hrať na homošov, to predsa nie je normálne
k tym negativnym - nie nechcem sa menit som spokojny taky aky som a to ze som sa zalubil akurat do neho ..no stalo sa kludne to mohlo byt aj dievca
hmm takze k teme ak som spravne pochopil tak si najprv musim zistit ci aj on neni bi/g dakujem
ale prvorady je pre mna on :/
a este do 18 storocia homosexualita nebola vobec, neskor bola brana ako choroba a teraz je to trend... Ked vidia to vidia uz decka v telke a je to vsade propagovane.. necudo
To ze je to u zvierat, to znamena, ze to musi byt u ludi? Takze onedlho zacneme zozierat svoje deti len preto, ze to robia aj zvierata a zrazu bude kanibalizmus normalny?
Jasne, ze to nie je volba. Viem, ze existuju ludia, ktori sa taki uz narodia, len mi jednoducho pride, ze je to uz nejake prehnane. Len si myslim, ze keby to tak nebolo propagovane atd. tak je ich tu skutocne menej...
A inak ja proti nim nic nemam, su ludia ako aj my, nikdy by som nikoho neodsudila pre jeho orientaciu. Proste si len myslim, ze Boh stvoril Adama a Evu, to je vsetko...
A nemusis ma urazat, len preto, ze mam iny nazor ako ty
Ako prehnané, je to len tým že je na tom spoločnosť o čosi lepšie ako v minulosti, čiže je len viac priznaných homosexualov. Ako je to propagované ? Kde ? tým že sa raz do roka prejdu po Bratislave ?...Myslíš že tým ludí "nakazia" ? Och Boh, Adam a Eva to v 21.storočí už nemá miesto podla mňa ...ale to je tvoja vec. + neviem čím som ťa urazil ale nevadí.
hm, chodiť s niekym, teda kamošiť sa byť s ním skoro každý deň už 7 mesiacov, určite o niečom svedčí, že si dôverujete, určite si všetko poviete...
veď sa ho spýtaj tak pri kofole, ako to myslí s babami a priznaj sa mu otvorene, že ťa to ťahá skvôr k chalanom, veď po hube ti určite nedá a ak je dobrý kamoš ťa pochopí a ak aj na chalanov, máš to v suchu).............filip