Mravci chodia žrávať za kasňu, ked sa tam nahromaždí veľa bordeľu, a rozmnožujú sa párením so Šarinovcami. Kanárik nemoše sukor a neznesie váhu Etelinho zadku. Kolegovia ma doplnia, ak som na čosi zabudol @Torpedo08@Kassiar@Hetfield
@riddler92@3 Zabudol si na to, ze bzdochy su vy*ebane, zebry su skulave, opice negramotne.... .... este nejake zvlastne endemity sa najdu, veduci hladaj @torpedo08 dneska mas nejaky offline den
o stonožiek ma samec prídavné pohlavné žlazy, ktoré vylučujú peptid, ktorý manipuluje samicu aby sa rozmnnožovala len s ním
o mnohonôžok samec vyluči na svoj chrbat sekret, ktorý samička musí najprv zlízať a až potom sa možu rozmnožovať...samec si vytvorí z hliny pohárik do ktoreho ejakuluje a samička si zoberie ten pohárik a vyleje si ho do svojho pohlavneho organu
a lykožut ma len určitý počet samičiek, a žiju v takych komôrkach, vela sa dorozumievajú okrem ineho aj klopanim, a ked mu zaklope nejaka samička dalšia ktora už je nad jeho počet tak ju zbije a vyhodí
a u niektorých druhov včiel samce zbierajú rôzne vône ktoré si mixujú a samička si potom samca vyberá podla jeho mixnutej vône, podla toho aka je komplikovaná a ake ma zloženie
@Kassiar lebo mi ostalo na kokot a síce mám aj teraz bachor v kokote ale môžem doplniť že stará ovca zožere aj suchú knedlu ale mladá až pod nátlakom Pala Mýtického keď ju drhou chuderu @riddler92
Tak pridám aj ja ten, čo som videl aktuálne včera z fb, je k veci a zaujal ma. Dozvedel som sa zaujímavú vec, že včely a osy si dokážu zapamätať tváre ľudí.
mega cool vec, mali sme to v skole ako fun fact na konci prednasky o uraniu a som si to vybrala aj a enviromentalne aspekty zivot prostredia kde som sa troska do toho zavrtala, popici vec
@patrixo@22 mhhh to ti neviem presne povedat ale isto mozem povedat ze tej morskej je neskutocne viacej ako sladkovodnej. A na extrahovanie fakt malinka uranu treba pokokot vela litrov vody. TO si myslim ze je hlavny ukazovatel tam....a taktiez si myslim ze vseobecne tam je troska viacej uranu.... a neberme do uvahy ale nejake aztecke vody alebo termalne veci - tam je vysoka koncentracia vselicoho... alebo znecistene vody v okoli uranovych bani... ale to je len moj amatersky odhad ... celkovo si myslim z enajvacsiu ulohu tu hra objemXvyuzitelnost danej vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
(Ak si na niečo ešte spomeniem, tak prídem prispieť )
o mnohonôžok samec vyluči na svoj chrbat sekret, ktorý samička musí najprv zlízať a až potom sa možu rozmnožovať...samec si vytvorí z hliny pohárik do ktoreho ejakuluje a samička si zoberie ten pohárik a vyleje si ho do svojho pohlavneho organu
a lykožut ma len určitý počet samičiek, a žiju v takych komôrkach, vela sa dorozumievajú okrem ineho aj klopanim, a ked mu zaklope nejaka samička dalšia ktora už je nad jeho počet tak ju zbije a vyhodí
a u niektorých druhov včiel samce zbierajú rôzne vône ktoré si mixujú a samička si potom samca vyberá podla jeho mixnutej vône, podla toho aka je komplikovaná a ake ma zloženie
@riddler92
mega cool vec, mali sme to v skole ako fun fact na konci prednasky o uraniu a som si to vybrala aj a enviromentalne aspekty zivot prostredia kde som sa troska do toho zavrtala, popici vec
u jašteríc rodu Cnemidophorus sa vyskytuje iba ženské pohlavie